[Eski] çoklu ortam ses denetleyicisi kurulmuyor

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

e-this

Yeni üye
Selamlar.M-audio firewire audiophile harici ses kartım var ve herşeyi kuruyor sorunsuz müzik dinliyorum ama kayıt yaparken vst ile aynı anda ses alamıyorum gitardan.Çalarken efekti duymak istiyorum yani.Açtım guitar rig i bastım kanalın kolon zımbırtısına cubaseden ama yok.Çoklu ortam ses denetleyicisi olmadığı için düşünüyorum.Son zamanlarda çok sık format attım ve hiç birinde kuramadı ama eskiden böyle sorunum yoktu:(

defalarca kaldırıp kurdum ses kartını kayıt yapıyor müzik dinliyorum herşey sorunsuz birtek vs sorunu var.

sizce sorun nedir doğrumu düşünmüşüm ve nasıl çözerim bilginiz var ise çok sevinirim

adsz-25.jpg
[/img]

Görünüşe göre eksik bir driver, driverlarda çakışma ya da farklı bir problem var. Ses kartının tüm gerekli driverlarının son versionlarının yüklü olduğundan emin ol. Gösterdiğin sarı ünlemli yere çift tıklarsan hata ile ilgili bilgi alabilirsin. Oraya tekrar göz at, oradaki hata raporu yardımcı olabilir.

Sistem görüşüse göre modifiye bie sitem sana tavsiyem normal bir windows kurmandır o zaman sorun çözülür.
modifiye sistemlerde bazı driverler kurulu geliyor ve çakışmaya neden oluyor kurulumu yapmana izin vermiyor ne yazıkki üzgünüm ama format atman gerekli sp3 non driver kur derim

bu topik kitlenebilir unutmuşum ben :)

hatalı görünen 10 oardın ses akrtıymış normal yani harici ses akrtı bağladığım için.

10 oard derken? 10 board yazmak istedin sanırım... :)

e-this, hemen düzeltelim o 10 değil. On. Yani sayı ile ilgisi yok. Onboard. :)

firestorm' Alıntı:
10 oard derken? 10 board yazmak istedin sanırım... :)

e-this, hemen düzeltelim o 10 değil. On. Yani sayı ile ilgisi yok. Onboard. :)

hehe tamam düzeltiyorum da düzeltmeye ne gerek var kapasınlar topiki işte :D

abi kafayı yedi düzelt diyorum donuyor :S

kusura bakmayın arakdaşlar

on board ses kartı.Başka bir klavye varda alışamadım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri