[Eski] İstanbul'da flüt tamiri nerede yaptırılır?

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

alperz

Yeni üye
Bende bir tane locto marka flüt var. G# tuşu yere düştüğü için yamuldu ve çalışmıyor. Elimle düzeltmeye çalıştım ancak çok sert. En iyisi bu işlerden anlayan birini bulup tamir ettirmek sanırım. Ancak İstanbul'da bu işi kimler yapar bilmiyorum. Eğer ad ve telefon numarası verebilirseniz çok sevinirim. Hatta flütü genel bir bakımdan geçirmek istiyorum çünkü bir yıldır elimde bu alet ve artık bir bakıma girmesi gerekiyor sanırım. Üflediğim yer -sanıyorum işin tekniğini henüz tam bilmediğim için-hafiften kararmış durumda.

Tamirat İçin Yegane Adresler

İstanbul'da özellikle nefesli enstrümanların tamiri ve bakımı için gidilecek yegane 2 isim vardır. Bunların ikisi de Teşvikiye'de bulunmaktadırlar. Biri Hüsrev Gerede Caddesi'nin sonuna denk gelen Ali Usta'dır. Bir diğeri de onun 2 sokak paralelinde, Keylan Müzik'te bulunan Osman Dinçer'dir.

Ben şahsen Osman Dinçer'in işçiliğini daha çok beğenirim ve tavsiye ederim. Eğer bulmakta ve ulaşmakta güçlük çekerseniz, buraya telefon numaralarını ve açık adreslerini de yazmaya çalışırım.

Şimdiden geçmiş olsun. :wink:

evet tesvikiye nisantasi bolgesindedir.
(evet evet en dogru tarifi The Dark Side yapmis)
ben susiimm.. :lol:

Detay

Bahsettiğim yerler Teşvikiye'nin Başiktaş ucunda yer almaktadır. Nitekim o sebeple Nişantaşı'na az biraz uzak kalabilirler. Beşiktaş'a gelip Ihlamur'a doğru yönelmek daha doğru bir tarif olacaktır. Bununla birlikte ulaşımı hiç karışık değildir, son derece kolaydır.

Çok fazla lafı uzatmak da istemiyorum ama kısaca adres versem de sanırım daha yardımcı olmuş olurum. Web: http://www.keylan.com.tr Osman Dinçer konunuz ile ilgili son derece yardımcı olacaktır. Ancak enstrümanınızı teslim ederken fiyat sormayı unutmayın, sonra karşılaştığınız mebla karşısında şaşkınlıklar geçirmeyin.

Benden söylemesi... :!:

osman abi incelikli ve temiz iş yapar ama dark side'ın dediği gibi fiyatları sorun bi de çabalayın pazarlık için işe yarar kimi zaman ;)

Geri