[Eski] access virüs TI polar

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

karaduman

Yeni üye
alanında üstüne tanımadığım,ve allah sahibine bağışlasın diyebileceğim (şuanda bence yeryüzündeki tek)synthesizer,.nord lead-mort lead :S

2000euro ya satan var bitane sizce nasıl,?ayrıca selçuk agresifliğini anlıyamadım sustani pedal die bir forum varken TI polar ın formu neden açılmasın,silinsin abi özür dilerim bilimiodum problem olucağını,bu aletle ilgili kafasında ufakbi sorun yada bilgi olanların burda paylaşabileceğini düşünmüştüm...saygılar

Selçuk yaptığın olacak şey değil :D

Karaduman, yazdıklarını okumak hiyeroglif çözmekten beter. Türkçe'mizin gerektirdiği imla kurallarına hassasiyet gösterdiğimizi hatırlatmak isterim.

Son mesajda yazdığını başta düzgün bir Türkçe ile yazsaydın, Selçuk da o mesajı atmazdı.

Selçuk adına cevap yazdım biraz. Affet beni Selçuk. Selçuk beni diskoya götür (ramazandan sonra).

Agresiflikle alakası yok, agresiflik yok çünkü... Ortada soru veya bilgilendirici bir şey olmadığı için başlığı ne amaçla açtığını merak ettim sadece. Hemen silinsin bu başlık, batsın bu dünya kafasına girme. :)

Şu an soru formatına kavuşmuş başlık o zaman cevaplayalım;

Ben Virus TI desktop kullanıyorum, gayet memnunum. OS updateler ile daha önceden sahip olduğu bugların çoğundan kurtulmuş durumda. Hatta TI OS 2.5 ile önceden vaadedilmemiş bir çok yeni özellik de geldi...

2000 euro verecek paran varsa ve gerçekten kullanacaksan almak mantığa pek aykırı değil.

Çok yetenekli bir synth fakat ben bir de analog sequencer tarzı bir özellik de olmasını isterdim evolver gibi, belki de yaparlar ilerde kim bilir.

Bu arada karaduman, yazım kuralların uymaya özen gösteriyoruz burada. Sen de aynı itinayı gösterirsen seviniriz.

selçuk kesinlikle haklısın amaçsız gibi açılmış forum başta ama işe yariyacağını düşünmüştüm o yüzden öle bi polemik oldu oruçunda katkısı yok deil.,imla kurallarımada laf gelen açıklamada daha fazla hata var:) :p şaka bi yana TI poların destop unu düşünmüyorum sahnedede kullanıcağım için 2.el 2000eurodan daha uygun fiata rastlayıp haber verirseniz sevinirim abicim,tritonumu sattım almak için:(

karaduman,

Şakayı kaka yapmadan başlığa dönelim o halde.

Son mesajın da almış yürümüş. İmla konusuna dikkat et biraz daha. Bilgisayar klavyesi de klavye.

yarın bakmaya gidiceğiz,alıcağız sanırım,erhan bayrak da satıyormuş,ama 2000euro dan daha fazla bi fiata sanırsam..

İmla kurallarını "sallamayanlar" da olabiliyor...

Ama ben Virus konusundaki fikirlerini fazlasıyla destekliyorum. TI polar bence çookk şık ve üstün bir cihaz; daha yeni inceledim. "Nord lead'i mort etmek" gibi bir tabir uygun olmaz; çünkü Nord da çok üstün; ama sound olarak çok farklılıklar taşıdıklarından Türkiye'de Virus populer oldu (nitekim bendeki konser videolarında ve kliplerde Nord açık ara önde..)

Virus'un nasıl bir alet olduğunu bu konuya tıklayanlar az çok biliyordur. Ama o aletin neden bu kadar populer olduğunu merak eden varsa "karaduman"ın başlığını okusun: satan kişi Erhan Bayrak! Kendisi son birkaç yıldır piyasadaki pek çok Pop müzik albümüne aranjmanlar yapan bir klavyeci ve bu kayıtlarda Virus kullanıyor. Dolayısıyla o aletin sesleri çok popüler olmuş durumda. Yani bir Virus TI aldığınız zaman Demet Akalın ya da Serdar Ortaç parçaları gibi işlerde aynı soundu elde ediyorsunuz. Aynı işi Nord ile yapmak için çok zaman harcamak lazım... Olay burada kopuyor zaten... ben Motif'le deniyorum; eh işte idare ediyorum :)

Virus'un en güzel tarafları: 1- hypersaw oscillator, 2- 80 polifoni, 3- dizaynı

2000€ Polar için iyi bir fiyat; 0'ı compel'de 2350+kdv olarak görünüyor.

Önümüzdeki sene ben de bir Virus TI desktop edinip Motif ile MIDI bağlantısı yaparak kullanmayı planlıyorum. Bu konuda önerisi olanların fikirleri lütfen...???

eyvallah.. Bu arada youtube'da videolarını izledim; çalımındaki özeni "yazımına" da aktarman dileğiyle başarılar diliyorum falan... :p

TI polar resimlerinde arkada bir 'in' girişi gördüm,ensturman bağlamak için sanırım,aynı olay ms20 de de var çünkü,bu konuda bilgisi olan var mı die sormama gerek yok sanırım:)cevaplarınızı bekliyorum..

Geri