[Eski] access virüs TI polar

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

"Audio in" girişi kendisi... Gelen ses sinyalini synth'in neredeyse tüm imkanlarını kullanarak işleyebiliyorsunuz. Vokal olsun gitar vs olsun.. Bir Virus demosunda akustik gitara neler yaptıklarını duydum da :p Filtreler, efektler vs..

Vocoder olarak kullanabiliyorsun. Keymaster'ın belirttiği gibi filtreleri ve efektleri de kullanabiliyorsun.

Bildiğim kadarıyla ms20'deki audio input ile osilatörlerin pitch cv'lerini tetikleyebiliyorsun.

Keymaster bu arada desktop kulanan varsa söylesin demişsin. Ben kullanıyorum desktop. Bir sorun da olmuyor tabi polar tarzı bir keyboard olsa daha rahat olur kullanımı ama yetiyor bu da. Hem yer de kaplamıyor, duruyor masamın üstünde.

Arkadaşlar şunları belirteyim haberiniz olsun; Acess, virus'ın buglarını epey azalttı fakat yine de bir takım buglar ne yazık ki oldukları yerde duruyorlar.

80 polifoni beklemek de hayal kırıklıklığına sebep olabilir. Eğer sadece 2 osilatörü (bunlarda klasik osc olmak şartıyla) kullanırsan ve efektleri kullanmazsan 80, belki o zaman bile olmuyordur. O kadar büyütülecek bir mevzu değil ayrıca ne gerek var VA synth için 80 polifoniye.

KeyMaster' Alıntı:
"Audio in" girişi kendisi... Gelen ses sinyalini synth'in neredeyse tüm imkanlarını kullanarak işleyebiliyorsunuz. Vokal olsun gitar vs olsun.. Bir Virus demosunda akustik gitara neler yaptıklarını duydum da :p Filtreler, efektler vs..

saolsın dostum,evet demoyu dinlemiştim çok hoşuma gitmişti,ama daha bulamıyorum onu hatırlamıyorumda,bilen varmı yerini,access in sitede bulamadım:(

keymaster bana sorarsan TIdesktop alma,polar al sende
,gerektiğinde 4klavyeni kurmazsın işine göre farklı bir setup ile gidersin hemde TI polar daha şık durur sahnede..ama kullanıcak olan sensin,yine son karar senin tabikii,

hehe:)süper,ama sanırım zaten seneye alıcaksın,ve seneye ülkeye dışardan sürüsüne polar girer,rahatlıklar alırsın inşallah sende..

MIDI bağlantısında tüm Virus'ler aynı performansı verir, yani dışardan bir MIDI klavye girmişsiniz veya kendi klavyesini kullanmışsınız, fark yok... Sistem olarak klavyeli ve klavyesiz modellerde içerik aynı.

abi bu virüs aynı zamanda ses kartıymış yeni öğredim bugun alete baktığımda vallahi,çok sevindim 16kanal vst mantığıyla bilgisayarı hiç yormadan kayıt yapıyormuş kendi seslerini,hangi ses kartı ayarında bu görevi yaptığını merak ettim,aranızda virüs ile kayıt alan varmı?

Ses kartı değil. Bilgisayara USB'den bağladığında sanki bir VSTi kullanıyormuş gibi kullanabiliyorsun sadece.

Ayn zamanda USB ses kartıdır Virus TI serisi. Virus Control plug-iniyle de VSTI olarak kullanabiliyorsun, bu ayrı özellik. Ama ses kartı olarak pek verimli değil.

sonunda aldım polar:)yalnız kurcalayınca bir ayarını bozdum sanırım klavyede bir tuşa basılı tuttuğunda(uzun bir sesde)oktav yaparken sesi kesmiyordu,artık kesiyor,onu nerden düzeltebilirim acaba?

prophet çok teşekkür ederim paylaşımın için,ne zaman TI ile ilgili birşey sorsam ego saldırısına uğruyordum access in adresi hiç aklıma gelmemiş gibi muameleler görüyordum,herkes senin gibi olsa..saolsın,iyi çalışmalar..

Geri