[Eski] Addictive Drums hakkında yardım lütfen

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

ibosan

Yeni üye
8 çekirdekli 16 gb ram içeren bilgisayarımda cubase 5 kullanıyorum.Addictive drums kurdum gayet güzel sorunsuz bir şekilde çalışıyor.Audio mixdown ile çıkış aldım.Buraya kadar herşey normal...
Problemim çıkış aldığım dosyayı media player ile çalıştıramamak.Media player hata veriyor hiçbir dosyayı yürütmüyor.(video,mp3 vs...)Sistem geri yükleme noktası ile tekrar bilgisayarı yenilediğimde ise bu sefer kaydedip export ettiğim parça çalıyor ancak cubase de addictive drums yok olmuş..Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...
(addictive drums ı tekrar kurmak istiyorum fakat bu sefer export sonrası sorun yaşamamak adına neler yapmalıyım?)

Eğer Media Player hiç bir dosyayı açmıyorsa, bu Addictive veya Cubase ile alakalı bir durum değildir. Bilgisayarınıza format atıp baştan kurduysanız programın yapılandırmasını düzgün yapmamış olabilirsiniz. Okuyacağı formatlar, ses çıkış için hangi donanımın kullanılacağı vs. gibi bilgileri tamamladıktan sonra bir sorun olmaması gerekir.

Atladığınız bir nokta var mı acaba?

Kafamı kurcalayan da bu çünkü Addictive Drums kurmadan önce media player çalışıyordu..Ben de bu nedenle Addictive Drums dan şüphelendim.Sistem geri yüklemesi yaptıktan sonra Addictive Drums yok oldu media player düzeldi..

Media Player, Cubase ve Addictive Drums aynı anda açıksa dediğiniz hata olabiliyor bazı ses kartlarında. Cubase' i kapatıp Media Player' ı öyle açın. Bir de ne hatası veriyor onu yazarsanız belki daha önce bu hatayla karşılanlar olabilir.

"windows media player encountered a problem while playing the file"
ben tekrardan addictive drums yükleyip denemeyi düşünüyorum denedikten sonra dediğinizi yapıcam sonuçları yarın yazıcam..teşekkürler

Sistem geri yüklemesi yaptığında çalışan son ayarlara geri dönmüştür. O ayarlar yedeklenirken bilgisayarınıza Addictive yokmuş ki kaybolmuş. Şimdi tekrar yükleyin ve arkadaşın dediği gibi Cubase ile Media Player'ı aynı anda açık tutmayın. Kafası karışıyor genelde.

Aynen dediğiniz gibi yaptım problem çözüldü..Cubase açıkken media player çalıştırmak problem yaratıyormuş.Bu arada çok yakında ingilizce söz yazdığım bestemi demo kliniğinde yayınlayacağım :)

Geri