[Eski] Adobe After Effect

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

korhan

Yeni üye
After Effects'i ve/veya Final Cut'ı benim de öğrenmem gerekiyor. Giriş mahiyetinde bişeler biliyorum ama (bilgisayarımda ikisi de yok, olamaz da zaten çünkü 39 GB'lık toplam hacmin neresine sığdıracağım) doğru düzgün öğrenebilmem için verdiğiniz linkleri tıkladım. İşe yarıyacak gibi. Sağolun.

Arkadaşlar After Effects bi montaj programı değildir.... Yani final cut, premiere,avid,velocity,speedyrazor gibi montaj programlarına benzemez... Montajdan sonra biraz süsleme için kullanılır... Görsel effectler hazırlamak içindir... Ekranlarda dönen çoğu reklam afterdan geçer mutlaka. Programla ilgili bi sorunuz olursa buraya yazın ben cevaplamaya çalışırım.

Afterla yaptığım basit bi jenerik http://www.youtube.com/watch?v=J_7La1Wauls

Valla çok makbule geçer Omega. Şimdiden sağol. Jeneriğini izledim. Akış olarak çok güzel. Yavaşlığı sen öyle zaman verdiğinden mi, youTube'dan mı? Bir de 22. sn'de çözünürlük düşüklüğü olmuş. Karelenme var. O neden? Bunları bilgi olsun diye soruyorum. Yoksa genelde beğendim.
Selamlar

Valla çok makbule geçer Omega. Şimdiden sağol. Jeneriğini izledim. Akış olarak çok güzel. Yavaşlığı sen öyle zaman verdiğinden mi, youTube'dan mı? Bir de 22. sn'de çözünürlük düşüklüğü olmuş. Karelenme var. O neden? Bunları bilgi olsun diye soruyorum. Yoksa genelde beğendim.
Selamlar

Bende izledim jeneriği. Maksadına uygun bir iş olmuş.
Bahsettiğin pikselleşme, youtube'un kullandığı sıkıştırma codeci yüzünden. Box objesinin hızlı hareketinde motion blur kullanmış arkadaş, cameraya gelirken obje mis gibi, youtube codec " dur " demiş.

Geri