[Eski] Amfi&Mikser cihazlarının tuş ayarları

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

rockhan

Yeni üye
Slm arkadaşlar ben forumda daha önce yazıldımı bilmiyorum göz attım ama bulamadım uzun zamandır öğrenmek istediğim bi konu vardı bilen biri varsa yardımı olursa sevinirim bu amfi yada mikser cihazlarının üzerindeki pan-gain-mid-aux-high-low gibi terimlerin ne anlama geldiğini ve ses de hangisinin ne gibi değişiklikler yarattığını öğrenmek istiyorum misal kanallardan birine mikrofon taktığımızda yüksek bariton sese sahip birinde bu ayarlar nasıl olmalı aynı mikrofona tenor biri okuduğunda bu ayarlar ne şekilde değişmeli yardımcı olursanız sevinirim

bende istiyorum ya o pdf nerde artık neden kaldırıldı ki? elinde olan arkadaslar acaba kacıranlar icin paylasım yapabilr mi?

Kafaya taktı mermeri delecek arkadaş :)

Yahu o makalenin de şekillerini vakit bulup bir türlü çizemedim, o yüzden henüz sitede yayınlayamadım.

Alın eski pdf burada, el yazımladır, kargacık burgacık aceleyle gecenin ikisinde yazılmış, onunla idare edin. Yakında derli toplusunu siteye asacağım, o zaman onu da alırsınız:

http://downloads.muziktek.net/documents ... _nedir.pdf

Bu makaledeki bazı ufak tefek eksiklikler Müzik Teknolojisi forumundaki Mikser başlığında düzeltilmişti, orayı da bir okuyun derim.

M.

Mahcem' Alıntı:
Kafaya taktı mermeri delecek arkadaş :)

Yahu o makalenin de şekillerini vakit bulup bir türlü çizemedim, o yüzden henüz sitede yayınlayamadım.

Alın eski pdf burada, el yazımladır, kargacık burgacık aceleyle gecenin ikisinde yazılmış, onunla idare edin. Yakında derli toplusunu siteye asacağım, o zaman onu da alırsınız:

http://downloads.muziktek.net/documents ... _nedir.pdf

Bu makaledeki bazı ufak tefek eksiklikler Müzik Teknolojisi forumundaki Mikser başlığında düzeltilmişti, orayı da bir okuyun derim.

M.

Abi eskisini aldım okudum.Bilmediğim konularda iyi oldu.Bu arada yakında yeni pdf dosyasının derli toplusunu asacağım demişsin acaba hazırladın mı? Yoksa biraz daha zamanmı lazım?

Evet bir süredir çok yoğunum, o yizden kafamı toparlayıp o makaleye geri dönmeye zaman ayıramadım. Senin sorduğun insert olayını anlatmayı unutmuşum mesela o makalede. Neyse diğer sayfada anlattım onun mantığını.

İlk fırsatta gözden geçirmeyi istiyorum ancak zaman veremiyorum şu an, kusura bakmayın.

Kolay gelsin.

M.

Geri