[Eski] "An error occurred during the export"

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Sebepleri cok farklidir.

Export ettigin sesin, kaydolmasi gereken sabit diskte yeterli yer kalip kalmadigini kontrol etmekle basla.

Bu konuda cok yardimci olunamaz sana.

Ha tabii L (left:sol) ve R (right:sağ) Locator'lari, export edecegin bolgenin basina ve sonuna yerlestrimen gerekiyor. Bu export'un 1. kurali zaten.

bazen makinam çok kasıldığında bu hatayı verir.
bununla birlikte bu hata gelmeden önce zaten export sırasında dışarı ses verir.
tam olarak bilmemekle birlikte, deneyimlerim paralelinde şunu söyleyebilirim: CUBASE'de export sırasında dışarı atılan sesler, export'da wav'a eklenememişler oluyor.

Eğer sürekli bri sorunsa belki ses kartını daha az performans gerektirecek bri hale sokabilirsin.

Bülent'in bir ay kadar önce attığı, müzik çalışırken kapatılabilecekler listesi vardı, onu bulabilirsin

yahut Görsel hafıza ile oynayabilirsin. Ve lakin önerilen değer (bende 170 MB) genelde en iyi performansı veriyor. Ben bir ara 300 MB'a çıkarmıştım makina saçmalamaya başlamıştı. :)

ve lakin şaşırdığım konu bunun sürekli olması. Bende bir kere oluyordu, tüm diğer programları kapatınca bir daha olmuyordu, ki makinam performans olarak sürünüyor...

tolgaf' Alıntı:
yahut Görsel hafıza ile oynayabilirsin. Ve lakin önerilen değer (bende 170 MB) genelde en iyi performansı veriyor. Ben bir ara 300 MB'a çıkarmıştım makina saçmalamaya başlamıştı.

Abi bu görsel hafıza ayarı nerede? Ben baktım bulamadım. Bu sorunu acilen halletmem gerekiyor.

Anlayamadığım; bazı mixdown'larda bu hata mesajını veriyor, bazılarında ise mixdown yapıyor. Aynı proje dosyasında farklı 2 mixdown'un birinde hata veriyor, birinde vermiyor.
Bazen oluyor ki; kaydettiğim bir parçayı aynı proje dosyası içinde mixdown yaptığımda bu hatayı veriyor, bu parçayı yeni proje dosyasında mixdown yaptığımda hata olmuyor.
Bazen yeni bir proje dosyasında da aynı hatayı veriyor.
Kusura bakmayın başınızı ağrıtıyorum ama iş biraz karışık görünüyor ve ben cevaplarınızı 4 gözle bekliyorum.

bilgisayarım - performans, en üstte

amma, oynarken çok dikkat et. Çok önerdiğim birşey deil.

diskindeki boş alandan hayli aşağıda olsun. eğer boş alan yetmezse bilgisayar açılmayabilir.

bence dene ve olmazsa da olursa da işin bittikten sonra tekrar önerilen miktara döndür. gerçekten bilgisayarın en iyi performansı o.

projenin ortasýna bi yere týklayýp önce ctrl-a yapýp sonra p'ye basaraktan denedikten sonra;

bir de plugin'leri kapatarak denemende fayda var, bu bir plug-in sorunu olabilir; her projede her zaman olmamasýna dayanaraktan. eðer o zaman sorunsuz yapýyorsa, tek tek kapatýp denemek gerek.

(içimden bir ses hala locator'larýn ters olduðunu söyleyip durdu nedense, yazarken dikkatimi daðýttý bu ses :) bazen paldýr küldür acele ederken gözden kaçmýþ olabilmekte)

olcay anar' Alıntı:
(içimden bir ses hala locator'ların ters olduğunu söyleyip durdu nedense, yazarken dikkatimi dağıttı bu ses :) bazen paldır küldür acele ederken gözden kaçmış olabilmekte)

Abi, sen o içinin sesini hep dinle be.
Ya gerçekten de locator'lar tersmiş. Hay Allah, öyle garip oldum ki. Allah razı olsun.

Re:

Sırf size teşekkür etmek için foruma üye oldum ve bu mesajı yazıyorum :) Gerçekten ben de locator'ları ters yapmışım bu yüzden hata alıyormuşum. Büyük dikkatsizlik... Tekrar teşekkürler :)

Geri