Skull_KruSher
Yeni üye
Selamlar,
kendime yeni bir Pc toplayacağım(şimdi diyeceksiniz ki madem toplayabiliyon niye bize soruyorsun)
Daha evvelden birçok arkadaş ve tanıdığa bilgisayar topladım, çatır çatırda kullanıyor hepsi...Ama benim sormak istediğim , kendim için toplayacağım pc normal bir ev kullanıcısınınkinden daha farklı olacağı için yapmam gereken anakart seçimi ve alacağım ürünlerin birbirine olacak uyumu?
Planını kurduğum sistem
Amd Anthlon Xp2500
1gb ddrram
120 gb samsung hdd
256mb asus v9520 fx5200 ekran kartı(3d işlemler için ihtiyacım var buna)
Epox RDA Plus Nforce2 anakart
Audiophile 2496 PCI ses
diğerleri ıvır zıvır
Benim bilgisayarı kullanacağım alanlar, 2d,3d modelleme ve mühim olanı müzik kayıt vs.(Allahın emri bu kadar şey aldıktan sonra oyunda oynarım yani
)
Sizlerin deneyimlerinizi merak ediyorum,
alacağım işlemci kesinlikle Amd2500 ve bu işlemciye uygun en performanslı anakart nedir? Benim seçtiğim kartı kullanan varmı?Eğer bu kartı alırsam donanımlar ile uyum problemi yaşarmıyım,
Hdd seçimini tek parçamı yoksa 2 ayrı hdd olarak mı yapmalıydım yoksa?
Yardımlarınız için teşekkürler.
Saygılar.
Murad Erdoğdu
kendime yeni bir Pc toplayacağım(şimdi diyeceksiniz ki madem toplayabiliyon niye bize soruyorsun)
Daha evvelden birçok arkadaş ve tanıdığa bilgisayar topladım, çatır çatırda kullanıyor hepsi...Ama benim sormak istediğim , kendim için toplayacağım pc normal bir ev kullanıcısınınkinden daha farklı olacağı için yapmam gereken anakart seçimi ve alacağım ürünlerin birbirine olacak uyumu?
Planını kurduğum sistem
Amd Anthlon Xp2500
1gb ddrram
120 gb samsung hdd
256mb asus v9520 fx5200 ekran kartı(3d işlemler için ihtiyacım var buna)
Epox RDA Plus Nforce2 anakart
Audiophile 2496 PCI ses
diğerleri ıvır zıvır
Benim bilgisayarı kullanacağım alanlar, 2d,3d modelleme ve mühim olanı müzik kayıt vs.(Allahın emri bu kadar şey aldıktan sonra oyunda oynarım yani
Sizlerin deneyimlerinizi merak ediyorum,
alacağım işlemci kesinlikle Amd2500 ve bu işlemciye uygun en performanslı anakart nedir? Benim seçtiğim kartı kullanan varmı?Eğer bu kartı alırsam donanımlar ile uyum problemi yaşarmıyım,
Hdd seçimini tek parçamı yoksa 2 ayrı hdd olarak mı yapmalıydım yoksa?
Yardımlarınız için teşekkürler.
Saygılar.
Murad Erdoğdu