[Eski] Analogue Solutions Telemark

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Oberheim Sem modullerini biliyorsan, bu o pazara hitab eden bir urun. Sem sevenler icin yapilmis. Bu arada Tom Oberheim kendi de yeniden SEM urunlerinden uretecekti ama son haber nedir bilemiyorum.
Spesifik SEM sesi sevenler icin guzel olur herhalde, canlisini goremedim ama demolarini izledim ve dinledim bende...

sem modüllerinden farkı semi-modular olması. demolardan gördüğüm ve dinlediğim kadarıyla souunduna hayran oldum. alınacaklar listemin üst sıralarında.

bugun parayi yatirdim, ahsap panelleride ismarladim, aybasinda hollandadayim teslim alacagim, donunce, yeri hazir, bolca kullanip, etrafli bir review yazarim.

yok yok merak etme, simdi buyuk bir satiliklar ilani hazirliyorum, hollanda donusu onuda koyacagim :)
sanirim herkesin ilgisini cekecek cihazlar olacak. Bu kadar cihazla muzik yapilamiyor, synthleri azaltip, su mixer ve compressor ve eq larimi alacagim, soundu ileri goturmem lazim, elimde tutacagim ve yeni aldigim/aliyor oldugum aletler yetecek bana :)

kodomo' Alıntı:
yok yok merak etme, simdi buyuk bir satiliklar ilani hazirliyorum, hollanda donusu onuda koyacagim :)
sanirim herkesin ilgisini cekecek cihazlar olacak. Bu kadar cihazla muzik yapilamiyor, synthleri azaltip, su mixer ve compressor ve eq larimi alacagim, soundu ileri goturmem lazim, elimde tutacagim ve yeni aldigim/aliyor oldugum aletler yetecek bana :)

Büyük satılık ilanına "Oberheimcem hariç" notunu koyarsan sevinirim. Cem abi sağolsun, bize cihaz bırakmıyor sonra :)

sattigim cihazlardan elinde varsa alacak kisinin satmayacagim (tabii bilebildigim kadari ile)
koleksiyonerlere degil, kullanacaklara satmayi dusunuyorum cihazlarimi,
yoksa satmasamda olur, parasal bir karar degildi zaten :) ama su kisi haric bu kisi haric tabii ki demem, onceligim aletlerin degerini bilecek kisilere gitmesi :) cem ile takas yapilir herhlde ancak, ama galiba hic alet elden cikarmiyor (eski tape, hoparlor, cicik cucuk makineler haric)

evet aldim, bagladim studyoma, fakat 3 gun ise ara verince burasi karismis,
bu hafta yogunlugumu atlattiktan sonra bir inceleme yazisi asarim :)

merhaba,
bu inceleme isi uzar :) hem synth cok farkli, alismam gerekiyor hemde gunduz isimin en yogun oldugu donemdeyim, bir yandan da release ler filan var su anda, karisik durum bayagi :)
monomachine ile telemark i sequence edip, ustunden minciklayarak knob lari, tuss/aphex tipi sequence lar yakalamk mumkun gorunuyor ama :D

Geri