[Eski] App Store

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

TG

Yeni üye
Arkadaşlar, Apple Application store'dan Amerika'da iken rahatlıkla alış veriş yapıyordum. Şimdi kredi kartım menşei Türkiye diye kabul etmiyor. :?

App store dan alış veriş yapabilen var mı? Varsa nasıl? :roll:

Huzur. 8)

Tümer abi sanırım temmuz ayında App Store'dan Pages aldım. Garanti bankası sanal kart ile hiç bir sorun yaşamadım, fakat o zamandan bugüne bir değişiklik varsa bilemiyeceğim.

Geçen hafta bir kaç ücretli program indirmiştim. Akbank Axcess kredi kartı kullanıyorum. Apple Kimliğimi oluştururken bir sorun çıkartmamıştı. Alışverişde de hiç sorun olmuyor. Acaba kredi kartınızın yurtdışı kullanımı kapalı olabilir mi?

UmutEral' Alıntı:
Tümer abi sanırım temmuz ayında App Store'dan Pages aldım. Garanti bankası sanal kart ile hiç bir sorun yaşamadım, fakat o zamandan bugüne bir değişiklik varsa bilemiyeceğim.

Sağol Umut, bir değişiklik olmamıştır, sanmam. Apple kayıtlarındaki adresim ile Kredi kartı bilgileri örtüşmüyor galiba. Sağolasın. Cevap yazacağım face'den Sana. Yahu özledim şimdiden muhabbetini, sence bu normal mi?? :lol:

Miraç Atıcı' Alıntı:
Geçen hafta bir kaç ücretli program indirmiştim. Akbank Axcess kredi kartı kullanıyorum. Apple Kimliğimi oluştururken bir sorun çıkartmamıştı. Alışverişde de hiç sorun olmuyor. Acaba kredi kartınızın yurtdışı kullanımı kapalı olabilir mi?

@Miraç, yurtdışı kullanımına açık kartım, ama mesajından sonra düşündüm de sanırım adres bilgileri örtüşmüyor, bu yüzden. Teşekkürler. :D

Huzur.

TG' Alıntı:
Sağol Umut, bir değişiklik olmamıştır, sanmam. Apple kayıtlarındaki adresim ile Kredi kartı bilgileri örtüşmüyor galiba. Sağolasın. Cevap yazacağım face'den Sana. Yahu özledim şimdiden muhabbetini, sence bu normal mi?? :lol:
Huzur.
O kadar muhabbet edecek konu varken az görüştük ondan sanırım abi :) Ben de özlemedim dersem yalan olur. Neyse ki internet bir nebze olsun derman olacak gibi.

En kısa zamanda görüşmek üzere mesajını bekliyorum müsayit bir vaktinde :)

Hay hay efendim her zaman beklerim :D Aslen bir İzmir'li olarak ben de oraya gelmek için can atıyorum :)

Neyse efendim konuyu dağıtmayayım. Sorunu çözdün mü abi? Adres bilgilerini güncelleyince sorun kalkıyor mu?

Miraç Atıcı' Alıntı:
Hay hay efendim her zaman beklerim :D Aslen bir İzmir'li olarak ben de oraya gelmek için can atıyorum :)

Neyse efendim konuyu dağıtmayayım. Sorunu çözdün mü abi? Adres bilgilerini güncelleyince sorun kalkıyor mu?

Şu an eski hesabımda bir kaç dollarım kalmış :shock: onu harcamadan ülke değişikliği olmuyormuş :? . Bakiye'mi harcadıktan sonra durumu paylaşırım. :)

Huzur. 8)

Geri