[Eski] Ark Acil Yardıma İhtiyacım Var

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

freeslayer

Yeni üye
Cubase Studio 4 yeni kullanmaya başladım hiç bişekilde ses cıkmıyor müzi atıyorum ses cıkmıyor ve ses kayıt etmiyor bana yardımcı olursanız sevinirim AC97 Codec (ALC635) ses kartı kullanıyorum Windows Xp şimdiden tşk

Cubase Studio 4 ve onboard seskartı ile ne kadar acil bir iş olabilir merak ettim...

Yanılmıyorum değil mi ?seskartın Onboard sanıyorum.

Bir yerden asio4all (kendi sitesinden) isimli yazılımı bul ve yükle. Sonra Cubase'den bu isimli sürücüyü seçmelisin.

Ama acil işlerin oluyorsa bu konu ile ilgili, daha iyi bir seskartı kullanmanı öneririm. Bununla da yazılım olmadan ses alabilirsin ancak oldukça gecikmeli gelir.

Bak insanlar üşenmeyip cevap yazıyorlar. Sen de üşenme, "ark", "tşk" gibi kısaltmalardan kaçın. Shift tuşunu kullan büyük harf yazmak için vs.

sen ne diyorsun ben birini kovdugum yok meseleyi neye büyütüyorsunuz onu anlamadım gittik kuralları okuduk hatalıyım tamam ama uzatmanın manası yok 2 dakka delikanlı olun

Bence senin Cubase 4 programını acil öğrenmek yada acil kayıt yapmak yerine, öncelikle toplum içinde saygı kurallarını ve yazım kurallarını acil olarak öğrenmen gerekli...

freeslayer' Alıntı:
sen ne diyorsun ben birini kovdugum yok meseleyi neye büyütüyorsunuz onu anlamadım gittik kuralları okuduk hatalıyım tamam ama uzatmanın manası yok 2 dakka delikanlı olun

Pardon abi bilemedim kusra bakma racona yamuk yaptım söyle alayım canımı :lol:

Kuralları okudun madem, düzgün yazı yazmalısın. Hemen de alevlenmeyin uyarılınca.

Burası da kimsenin kenar mahalle kahvesi değil. Efendi efendi soralım, cevaplayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri