[Eski] Avid İstek Listesi

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Tüm kanalların otomasyonlarını gruplayarak editeleyebilmek isterim. Diyelim 10 kanal çalıştım, otomasyonlu falan, 10 kanal daha çıkardım, onlara da yüklendim, auxum peak görüyor. Reaperda bile tek hamle ile herşeyi otomasyonlarına dokunmadan -10 dB düşebiliyorum. Bunu belki trim ile yapabiliyoruzdur ama kimse trim ile çalışmadığı için pratikte uygulanabilir olmuyor.

Kayıttan çıkma koruması isterim.

Belli başlı AudioSuite uygulamaları için kısayol isterim.

İyi kötü bir virtual MIDI keyboard isterim.

Avid'den çok talebim var çok. :)

Berkay' Alıntı:
Tüm kanalların otomasyonlarını gruplayarak editeleyebilmek isterim. Diyelim 10 kanal çalıştım, otomasyonlu falan, 10 kanal daha çıkardım, onlara da yüklendim, auxum peak görüyor. Reaperda bile tek hamle ile herşeyi otomasyonlarına dokunmadan -10 dB düşebiliyorum. Bunu belki trim ile yapabiliyoruzdur ama kimse trim ile çalışmadığı için pratikte uygulanabilir olmuyor.

Kayıttan çıkma koruması isterim.

İyi kötü bir virtual MIDI keyboard isterim.

Avid'den çok talebim var çok. :)

bunları yukarda linkini verdiğim siteye yazarsanız amacına ulaşır. Üyelik basit ve hızlı. Digidesign'ın 'müşteri isteklerini umursamayan endüstri lideri' imajını değiştirmek istiyorlar. Yukarıdaki internet sitesiyle yaptıkları anlaşmadan ve gearslutz'daki forumlara yazan Digi insanı Max'tan belli.

Anılan sitede yaklaşık 800 kullanıcı talebi var. Muhtemelen sizin talepleriniz de daha önce dile getirilmiş olabilir. 'Vote up' butonuna basarak talebi kuvvetlendirebilirsiniz.

Yıllardır LE ve M-Powered için ADC'yi o kadar vote ettik bir şey değişmedi. Digi kendi kafasına göre hareket etmeye devam edecektir fikrimce. :)

Berkay' Alıntı:

Mac üzerinde keyboard shortcut preferencelardan istediğin menu item'a shortcut eklemen mümkün.

Mesela Gain plugine shortcut için, new application--> Pro Tools-->Kombinasyonu seç--> Gain yaz tamam.

Geri