[Eski] Bitmiş projemi export ettiğimde sessizlik çalıyor....

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

devrimsonat

Yeni üye
Projemi bitirdim derken bir anlık bir dalgınlıkla benim ufaklık rastgele klavyeye vurmaya başladı. Öncesinde mause ile bir yerlere bastımı bilemiyorum. Şu anda normal olarak cubase içerisinde projemi dinleyebiliyorum ama export etmeye gelince sessizliği duyuyorum. out göstergesinde hiç ışık yok... Nereye bakmam lazım düzeltebilmek için? İlgi için şimdiden teşekkürler.

Out göstergesinde ışık yok derken tam olarak neyi kastettiniz acaba? Yani Cubase içinde mixerin ana çıkışında mı ses/sinyal/ışık yok?

Cubaselerde olan ve F2 ile saklanan işlem çubuğu üzerindeki input ve output ışıklarından bahsediyorum. en sağda bulunan ışıklar.
Audio mixdown da çıkış yönlendirmeye dair birşey bulamadım.
Yeni bir proje dosyası açtım. Yeni kayıtlar yaptım hiç sorun yok. Sadece bu projede sessizlik oluyor. Normal dinlerken ses var ama export ederken sessiz çıktı veriyor.

Çok özür dilerim. Dikkatsizliğimden dolayı audio mixdown daki çıkışları gözden kaçırmışım. Audio mixdown da çıkışları buldum ve ses kartımı seçtim. sorunum çözüldü.
Erdogan' Alıntı:
Audio mixdown penceresindeki cikislar nereye yönlenmis durumda?Sorun orda zannederim.

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Minnetarım.

Geri