[Eski] BU KAYITTA KULLANILAN PROGRAMIN İSMİ

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

imaj3458

Yeni üye
rica etsem bu kayıtta kullanılan programın ismini söylemeniz mümkünmü ben bir türlü bulamadım da :roll: teşekkürler şimdiden..

Yani diyor ki "hangi kayıttan bahsediyorsun?"

Sanırım görsel ya da duysal bir dosya ataçlamak istediniz fakat herhangi bir şey mevcut değil girişinizde.

fakat sabah ben bizzat açdığım konuyu kontrol etmişdim :S eğer öyle birşeyse özür dilerim :S peki mahcem abinin söylediği program nedir :?

way erdoğan abi yine imdadıma yetişdin hizir gibi :D teşekkürler benim verdiğim linkde sanki farklı bir program gibi gelmişdi çünki senin verdiğin video biraz eski ama dediğini gibi büyük ihtimalle cubase

imaj3458' Alıntı:
way erdoğan abi yine imdadıma yetişdin hizir gibi :D teşekkürler benim verdiğim linkde sanki farklı bir program gibi gelmişdi çünki senin verdiğin video biraz eski ama dediğini gibi büyük ihtimalle cubase

Çok merak ettim, sana ilk başta hangi program gibi gelmişti acaba? :mrgreen:

Allah'ım niye benim böyle bir kulağım yok :cry:

:twisted:

kulakla ne alakası var :D göz mü demek istedin yoksa :twisted: evet ekran görüntüsü farklı geldi biraz o bakımdan :roll:

Nonaudio "ses olmayan" demek. Mesajında eklenmiş ses dosyası olmayınca onu yapan program da sesi olmayan bir program olmalı diye düşündüm. Arama boşuna.

M.

aristo uyardığın için çok teşekkür ederim :wink: mahcem abi :mrgreen: ben linki asdığımı sanıyordum asmışdımda :? neyse teşekkür ederim.

Geri