[Eski] bu konfigirasyon uyumlumu

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tanzer

Yeni üye
yeni kuracağım sistem için alacağım parçalar aşağıda.listede uyumsuz bulduğunuz herhangi bir parça varmı.onerilerinizi bekliyorum.paradan kaçmıyorum .onereceğiniz herhangi bir şeyide almaya açığım.

Processor: Intel® Core™ 2 Duo X6700 2.66GHz 4MB Cache 1066MHz FSB
Power Supply: 650-700 Watt Multi-GPU Power Supply
Motherboard: Intel D975XBX (I975X,GLAN,SATA,RAID,LGA775)
Memory: 4GB DDR2 Performance SDRAM at 677-800MHz - 4 x 1024MB (Corsair)
Graphics Processor: 256MB NVIDIA® GeForce™ 7900 GT
System Drive: Double Drive Configuration – Primary: 300GB 7200RPM 16MB SATAII NCQ (7200.10) Secondary: same
Primary CD ROM/DVD ROM: 16x Dual Layer DVD±R/W Drive
Secondary CD ROM/DVD ROM: 52x32x52x CD-RW Drive
ses kartı creamware luna 3 dsp
mic. neuman 75. yıl ozel uretım (bunu aldım)

Yazdığınız bileşenlere ait pc aşağı yukarı bir macpro parası ediyor.
Ben core duo bir işlemcidense xeon almayı tercih ederim.

Sanki pc için bukadar yüksek meblağları gözden çıkarıyorsanız, ses arabirimi içinde önünüzde oldukça iyi seçenekler olduğunu düşünüyorum, şayet maddi sıkıntınız yoksa.
mesela apogee symphony+rosetta

Motherboard Intel olmasa daha mı iyi olur ne, yine üzerinde 975 chipset barındıran Gigabyte ya da Asus olsa... Benim sistemimde Intel anakart kullanıyordum işlemci deli gibi ısınıyordu Gigabyte aldım ve ısı düştü...

ps: Ayrıca bu kadar güçlü bir sisteme de Luna yerine Power Pulsar (15 DSP) taksanız çok şık olur :)

arkadaslar tesekkurler ilginize.anakart asus yaptım .ekran kartı çift çıkışlı oldu.ses kartı açısından luna yı ıyı tanıyorum.power pulsar ile arasında dsp farkı oldugunu biliyorum.ses kalıtesı açısından bır fark olmadığını biliyorum.ikisinide kullandım.mix yapmıyacağım için luna tercih ettim fiyat açısından epey fark var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri