[Eski] bu pc beni delirticek

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkex

Yeni üye
selamlar 6 ay önce pc aldım ve bundan 1 ay sonrada ses kartımı degıstırdim benim sorunum cubasede çalısırken pc kitleniyo acıkçası donuyor hiç bir işlem yapmama izin vermiyor mecburen pc kapatıp açıyorum ses kartından şüpelendim ses kartını evimdeki pc taktım hiç bir sorun yok işlemcinin ısınmasından şüpelendim islemcı sökülüp islemcinin oraya bisıvı sürüldü ısınmasını engellemek için ama ne fayda yine pc cubasede çalışırken belirli bi müddet sonra kitleniyo en son anakart kaldı o kadar pişmanımki pc aldıgıma bana yardımcı olurmusunuz ne yapıcam

pc

AMD 6000X2

ANAKART-ASUS M2A-VM

RAM-3 GB 667 MHZ

HARD DISK-250 GB

SES KARTI-CREAMWARE SCOPE HOME

kafayı yemek üzereyim işlerim yarım kaldı ne yapıcagıma bilmiyorum bana yardım ederseniz çok sevinirim

Genelde cubase'de donma işlemi gerçekleşmez ya hata mesajı gelir yada direk kendini kapatır program. Kullandığın programların yasal olmasına özen göster orijinal programların hata ihtimali dahada düşüktür. Muhtemelen arıza bilgisayarın donanımından kaynaklanıyor. Pc içerisindeki kartlarının test edilmesi lazım. Bu problem driver'lardan'da kaynaklanabilir.Hiç olmadı en son bilgisayarı sat MAC al.:) Ben öyle yaptım.

Cubase'i tekrar kur. Ses kartını bağlama. Bir aç bakalım ne oluyor. Kilitlenmiyorsa ses kartını suçla, driver'ını sil tekrar yükle. Bağla, tekrar dene. Görev yöneticisinden (ctrl+alt+del) performans sekmesine bak, program çalıştığında işlemci napıyor ne ediyor. Belki proje dosyana birşey oldu kim bilir. Aklıma bunlar geliyor.

Pc olmasını suçlama. Pc ile çalışan bir ton insan var :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri