Saygıdeğer arkadaşlar bir acemi olarak ilk mesajımda okulumuz için aldığımız ses sistemini değerlendirmenizi isteyeceğim. Öncelikle amacımız okul bahçesinde yaptığımız törenlerde etkinlik yapan öğrencilerin seslerini duyurabilmek. Gerek öğrenci sayısının fazlalığı (2800 öğrenci) gerek alanın çok açık olması gibi nedenlerle tam bir hüsranla sonuçlanıyordu tören programlarımız. Okul idaresiyle bayağı bir kavga yaptıktan sonra törenlerde kullanmak üzere aşağıda listesini vereceğim cihazları edindik. Bu işlerden bir ilkokul öğretmenin anlayacağı kadar anladığımı belirtmek isterim ama en fazla ben yatkın görüldüm herhalde bana araştırma yaptırtıp aldırdılar. Forumunuzu araştırmalarım sırasında bulamadığıma şimdi çok üzgünüm.
Lafı uzatmadan biraz google araması ile yüksek kaldırım caddesini tespit ettim. Bir cumartesi teknik bilgi ve fiyat öğrenmek üzere 10 kadar işyerini gezdik. çok farklı sistemler ve fiyat aralıkları ile karşımıza çıktı işyerleri tabi onların bir suçu yok ne alacağını bilmeyen bizlerde suç.
Zühal müziğin önerdiği sistem bütçemize uygun geldiğinden ve bilinen markalı ürünlerden tavsiye ettiği için onların önerdiği sistemi edindik. İşte liste acaba amacımıza bunlarla ulaşabilir miyiz. Yoksa daha çok çalışmamız mı gerek!
1. SAMSON TXM20 1000w power mikser
2. SAMSON SX3200 Power ampfilikatör
3. 400 w Samson Kule kolonlar x 4
4. SAMSON q8 solist mikrofonu
5. SAMSON Concert77 telsiz mikrofon belt pack.
6. SAMSON Concert77 el tipi telsiz mikrofon.
7. SAMSON CL2 pack condenser mikrofon.
kabin, kablo (1,5) vs.
Tabi okulumuz için büyükçe bir parayı verip aldığımız bu sistem amacımıza ulaşmamıza yetecek mi sizcde? 3000 kişiye şiir okuyanı ve koromuzu temiz bir sesle dinletebilecek miyiz? Gerçi 10 kasıma az kaldı! Önerileriniz nelerdir az çok kurulumu yaptım ama mesela mikrofonların sesleri beklediğim kadar yüksek alamadım. Hele koro için aldığımız mikrofonu hiç ayarlayamadım. Cazırtı gürültü ne ararsan var. Dikkate alıp cevaplayacak arkadaşlar; ilginiz için şimdiden teşekkürler.
Lafı uzatmadan biraz google araması ile yüksek kaldırım caddesini tespit ettim. Bir cumartesi teknik bilgi ve fiyat öğrenmek üzere 10 kadar işyerini gezdik. çok farklı sistemler ve fiyat aralıkları ile karşımıza çıktı işyerleri tabi onların bir suçu yok ne alacağını bilmeyen bizlerde suç.
Zühal müziğin önerdiği sistem bütçemize uygun geldiğinden ve bilinen markalı ürünlerden tavsiye ettiği için onların önerdiği sistemi edindik. İşte liste acaba amacımıza bunlarla ulaşabilir miyiz. Yoksa daha çok çalışmamız mı gerek!
1. SAMSON TXM20 1000w power mikser
2. SAMSON SX3200 Power ampfilikatör
3. 400 w Samson Kule kolonlar x 4
4. SAMSON q8 solist mikrofonu
5. SAMSON Concert77 telsiz mikrofon belt pack.
6. SAMSON Concert77 el tipi telsiz mikrofon.
7. SAMSON CL2 pack condenser mikrofon.
kabin, kablo (1,5) vs.
Tabi okulumuz için büyükçe bir parayı verip aldığımız bu sistem amacımıza ulaşmamıza yetecek mi sizcde? 3000 kişiye şiir okuyanı ve koromuzu temiz bir sesle dinletebilecek miyiz? Gerçi 10 kasıma az kaldı! Önerileriniz nelerdir az çok kurulumu yaptım ama mesela mikrofonların sesleri beklediğim kadar yüksek alamadım. Hele koro için aldığımız mikrofonu hiç ayarlayamadım. Cazırtı gürültü ne ararsan var. Dikkate alıp cevaplayacak arkadaşlar; ilginiz için şimdiden teşekkürler.