[Eski] Creative Prodikeys DM Driver CD' si

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

S

Yeni üye
Bendeki Prodikeys'in kurulum CD sini kaybettim, Creative kendi sitesindeki driverları kaldırmış, driverguide vs. sitelerden indirdiğim driverlar aygıt yöneticisinde klayenin adını Prodikeys olarak değiştiriyor fakat klavyeyi midi klavye olarak kullanamıyorum. Tuşlara bastığımda ses vermek yerine garip garip şeyler yapıyor. Eğer elinde kurulum CD si olan varsa oradaki driverları bir şekilde bana gönderebilir mi?

Üstüne fındık şurubu, votka karışımı dökülmesi nedeniyle klavye hakkın rahmetine kavuştu ve bende driver arama eziyetinden kurtuldum. Yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Eklemek istediğim bir şey var, biraz şikayet gibi olacak aslında. Driver CD' si bulmaya çalışırken haliyle Creative Türkiye distribütörü ile de görüştüm. Firmada görüştüğüm yetkili webden download edebileceğimi söyledi, fakat söylediği yerde driver' ın kendisi değil update' i vardı. Kendisine bunu ilettim, bu sefer mail ile download linki yolladı, yolladığı link yine aynı update dosyasını indiriyordu. Gönderdiği linkte driver değil update olduğunu söyledim bu sefer bana bir dosya yolladı (9Mb filandı sanırım) Dosyanın adı da ProdikeysDriver gibi bi şeydi, hemen dosyayı yüklemeye çalıştım, bir de ne göreyim, webden update dosyasını indirip ismini driver diye değiştirip bana yollamış. Bu aşamadan sonra, zorunda olmadıkça, ne creative' in ne de o firmanın Türkiye' ye getirdiği başka bir markanın ürününü satın almamaya karar verdim. Diyeceksiniz ki bundan banane... Bence demeyin =)

S' Alıntı:
... bu sefer bana bir dosya yolladı (9Mb filandı sanırım) Dosyanın adı da ProdikeysDriver gibi bi şeydi, hemen dosyayı yüklemeye çalıştım, bir de ne göreyim, webden update dosyasını indirip ismini driver diye değiştirip bana yollamış...
Ohaaa :lol:

E iyi ki yazmışsın. "Bundan banane" lik bir durum yok bence. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri