Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
ingilizanahtari' Alıntı:. Eger kayittan cok loop kullanarak muzik yapiyorsaniz Ableton Live acik ara en iyi secenek olacaktir.
barry' Alıntı:aynı vsti ve aynı wave sesleri kullanarak bir test yapılsa ikisinin arasında bir ses farkı oluşurmu programların ses çıkışları en cok kafama takılan nokta
ingilizanahtari' Alıntı:Estagfurullah ben oyle birsey demek istemedim, Ableton Live da sadece bu isi yapmiyor zaten, yukarida soylemeyi unutmusum, bu saydigim loop fonksiyonlarinin tamami midi clipler icin de yapilabiliyor, yani kisa midi cumlecikleri. Ayrica Live aynen Logic ve Cubase'de oldugu gibi tam bir lineer ses kayit ve midi ortami da sunuyor. Yani "sadece loop kullanarak" muzik yapmak gibi bir mantigi yok.
Live'in zayif oldugu taraflar olabilir, mesela goruntuye muzik yapma olanaklarini bilemiyorum, belki o tur isler icin Cubase / Logic daha kapsamli secenekler ve fonksiyonlar sunuyordur, baska eksikleri de vardir belki ama yineliyorum, sitesinden indirin ve deneyin, gayet kullanilabilir bir demosu var, urun hakkinda oldukca iyi fikir verecektir. Begenirseniz Compel'deki kampanyayi da kacirmayin.
barry' Alıntı:DazeJar mac te cubase 4 ü tavsiye edermisin yoksa mac varken logic mi mantıklı olur