[Eski] Cubase 5.1 güncellemesi

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

İlter

Stüdyo Kurdu
Yönetici
Steinberg dün Cubase 5 için 5.1.0 güncellemesini yayınlamış.

İndirmek için: http://bit.ly/Cubase51update

Ciddi projeler içindeyseniz, tabii yine sistem imaj yedeklemesi almanız, ve bu yedeklemenin ardından sürüm güncellemesi yapmanız önerilir.

Güncellemenin getirdikleri ile ilgili şu PDF dosyasını da inceleyebilirsiniz (İngilizce).

İlgilenenlere duyurulur :)

İlter o güncelleme çok önce yokmuydu? Ben onu Mayıs ayında kurduğumu hatırlıyorum, acaba 5.1 değil de 5.01 miydi :? Eve gidince bakayım, sağol hatırlatma için :)

İlter 5.1'i kurdun mu? Kurduysan beklenmedik çökmelerle karşılaşıyor musun? Bir kaç yüklü projem sürekli kendini kapatıyor. Bu arada 5.1 yükseltmesi haricinde makineye IK TRacks singles kurdum. Başka da bir değişiklik yapmadım.
:?

BoraUslusoy' Alıntı:
İlter 5.1'i kurdun mu? Kurduysan beklenmedik çökmelerle karşılaşıyor musun? Bir kaç yüklü projem sürekli kendini kapatıyor. Bu arada 5.1 yükseltmesi haricinde makineye IK TRacks singles kurdum. Başka da bir değişiklik yapmadım.
:?

Ben kurdum, herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Gerçi yüklü projeler değil benimkisi; 7-8 audio kanal ile çalışıyorum şimdilik.. Kullandığın bir plug-in ya da vsti sebep olabilir mi acaba :roll:

5.1'i kurmadım, kurarım, ama Cubase'den daha çok Nuendo'da zaman geçirdiğim için benden alacağın izlenim pek sağlıklı olmayacaktır Bora.

Yalnız TrackS 3 serisi pluginlerin piyasaya çıkan ilk sürümünün çoklu çekirdekli bilgisayarda sorun çıkarttığını, fakat bu sorunu IK'nin çıkarttığı bir güncellemeyle düzelttiğini okumuştum, plugin'leri almadan önce.
Sen sonradan katıldığın için, indirdiğin sürüm en güncel olanıdır.

Yine de kullanımda olmayan plugin'lerin Cubase'in çalışmasını etkilemiyor olması gerek. Bu problem TrackS3 singles içeren projelerde mi oluyor, yoksa diğerlerinde de mi var?

Duyduğum kadarıyla 5.1 daha stabil, ama çıkıyor arada sırada tersini yaşayanlar. Nuendo 4.3, 4.2.2'ye göre daha stabil örneğin, ama problem yaşayanlar da yok değil, tek-tük de olsa.

Geri