Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
Logic 8 yüklüyken Cubase 5'e ihtiyaç yok pek.levonyan' Alıntı:Mac te kullanmak üzere Cubase 5 almak istiyorum.
1-Öncelikle önerirmisiniz diye sorayım, artıları var ama okuduğum kadarıyla bir kaç hata veriyor.
2- Nereden almamı önerirsiniz.
3- Imac e yüklemek için sistem fark edermi ????
şuan logic 8 yüklü ...
levonyan' Alıntı:ikinci sebep edit meselesi:
Genelde akustik kayıt alıyorum,edit meslesinde logic de çok zorlanıyorum cubase de çok rahatım.
OMF, standartları tam olarak oturtulamamış bir konu ne yazık ki... Protools/Digidesign AVID tarafından satın alınınca bir şeyler düzelir diye beklentiye girilmişti, ama halâ sorun çıkıyor arada sırada.levonyan' Alıntı:...Omf export yaptım, başka bir bilgisayara gönderdim.Gönderdiğim kişi Nuendo ile çalışıyor. Bir türlü açamadı dosyayı. Tabi bu arada bende kendi pc imde açamadım. Ne cubase de ne Nuendo da ikisinde de olmuyor bir türlü...
Tabii bu konuda sana ne yapacağını söylemek biraz yanlış olur ama, Cubase'de yapıp da Logic'te yapamayacağın bir şey yok, her şey öğrenmek ve alışkanlık haline getirmekle ilgili... yine de tabii alışılmış yöntemlerin menülerin işi hızlandırdığı da bir gerçek...levonyan' Alıntı:...ikinci sebep edit meselesi:
Genelde akustik kayıt alıyorum,edit meslesinde logic de çok zorlanıyorum cubase de çok rahatım.