[Eski] "Cubase 5" Waves Plugin sorunu

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onhykee

Yeni üye
Merhaba arkadaşlar Eskiden xp ve cubase 3 kullanıyordum aynı zaman da waves pluginlerini ve cubase 5 ide xp de sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorum.Bugün kurmuş olduğum windows 7 ye cubase 5 imi kurdum sorunsuzca kullanabiliyorum yalnız bir türlü waves pluginlerimi görmüyor ne yapmam lazım lütfen yardım edermisiniz yoksa windows 7 den vazgeçmek zorunda kalacağım :( Şimdiden teşekkürler... Hata Resminide Koydum arkadaşlar bakabilirsiniz...

Bir de tabii kullandığın Cubase'i de 5.5 sürümüne güncellemen gerek.
Tabii lisanslı kullanıcısıysan.
Waves de sana: "Cubase'i güncelleyin" diyecektir.
Tabii onun da lisanslı kullanıcısıysan.
Yoksa kimse bir şey demeyecektir.

Şimdi Waves in" korsan" sürümlerinin 6. ve 7. versionları hariç tümü ki senin resimde gördüğüm üzere versiyonun Waves 5 Cubase ile uyumsuz çalışmaktaymış. Bunun için çok fazla burda yorum yapmaya gerek yok ben yazdım google a "Cubase waves problem" diye direk çıktı zaten. Kolay gelsin ne diyeyim.

Arkadaşlar korsan ürün kullananlar için lütfen bu kadar katı olmayalım.Parası yok diye bir insan müzik yapmasın mı?Yada parası yoksa waves kalitesini yaşamasın mı demek gerekir?Ben gerçekten üzülüyorum..Kendi adıma söylüyorum gerçekten çok pahalı waves paketleri..Herkes in alabileceği seviyelerde değil maalesef.Eğer profesyonel işlerde kullanmayacaksa sadece evde kendi kayıtlarını almak amaçlı kullanıyorsa orijinal program almaktan daha büyük öncelikleri olabilir bir insanın..Ben de öğrencilik dönemimde kullanıştım..Ama şimdi paramı kazanıyorum bir mesleüğim var ve orijinal program alabiliyorum..Empati çok önemli arkadaşlar..Ayrıca şunu da belirtiyim ki bilgisayarımda korsan hiçbir yazılım yok..Ama kendi adıma naçizane sayabileceğiniz fikirlerimdir bunlar..Herkese bol müzikli günler...

Şunu hatırlatayım:

Forum kurallarından,

19) Sakın ha, ama SAKIN HA... bu forumda Korsan kayıt, yazılım, CD satışı, paylaşımı, değiştokuşu ve hatta önerisi ve savunması yapmaya kalkmayınız. Sebebi ne olursa olsun, hırsızlığa göz yumamayız, sempati de duyamayız. Ne zaman ki bakkaldan aldığımız ekmek peynir domates konserve bedava olur, belki o zaman müziğin yazılımın bedava olması fikrini kabul edebiliriz. O zamana kadar da korsan bizim için korsan olarak kalacaktır ve biz korsanların yanında olmak istemiyoruz. Bitti.

Çok rica ederim uzamasın mesele.

Waves'in öğrenci indirimi halen devam ediyor, web sayfasındaki fiyatlarda ne görüyorsanız BL Müzik ya da Compel'e vereceğiniz geçerli bir akademik kimlik fotokopisiyle o fiyatların sadece yarısını ödüyorsunuz, öğrenci değilseniz de sadece bu ay olmak üzere %40 indirim var, bence bu da büyük fırsat; zaten 300-400 tl'yi bile dünyanın en iyilerinden olan bir yazılımı kullanmak adına harcayamıyorsanız o bahsi geçen Waves kalitesini de kullanmayıverin bir sürü bedava plug-in var..

Yanlış anlaşıldım sanırım..Ben öğrenci değil öğretmenim şu anda..Ayrıca kendim kesinlikle korsan yazılım kullanmıyorum.Sadece parası olmayan kullanmasın kardeşim zihniyetine kendi adıma üzüldüğümü söyledim o kadar..Neyse bence de konu uzamasın...

Ben sizin genelleme yaptığınız potansiyel korsan kullanıcıları için yazmıştım onları ve aslında legal yazılım kullanmak da eskisine nazaran çok daha kolay, sadece bilinç eksik; herneyse Nurkan abi kilit koymadan ben kaçar..

Arkadaşlar, yine lüzumsuz yere vardı mevzu. Affınıza sığınarak ben bu başlığı kilitliyorum.

Kırık veyvz vindovz 7'ye uymuyor. Sözün özü bu.

Çözüm senaryoları da mevcut yukarıda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri