[Eski] Cubase 6

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CALLIOGLU

Yeni üye
Selam herkese.. Cubase 6 bildiğiniz gibi piyasada.. alıpta kullanan varsa bize bilgi verirse çok sevinirim. çünkü cubase 5 ten 6 ya upgrade etmeyi bekleyenler ama benim gibi karar vermeyenler olabilir.. teşekkürler.

evet o başlığı okudum ama kullanan birinden öğrenmek istedim aradaki farkları ve gerçektende değer bir tarafı var mıdır diye..

Bu ay Sound dergisi'ndeki yazımın tamamını Cubase 6'ya ayırdım. Vakit bulursam buraya da yazarım. Güncellemeler benim ilgimi çekiyor.

Bende dayanamadım bugün sipariş verdim cubase 6 update.. yarın gelir ve kurcalayıp size bilgi veririm arkadaşlar..

CALLIOGLU' Alıntı:
Bende dayanamadım bugün sipariş verdim cubase 6 update.. yarın gelir ve kurcalayıp size bilgi veririm arkadaşlar..

Hayırlı olsun; merak ettim ben de şimdi yeni videolara falan bakıyorum, zorla aldıracaksınız bana da..

BoraUslusoy' Alıntı:
Bu ay Sound dergisi'ndeki yazımın tamamını Cubase 6'ya ayırdım. Vakit bulursam buraya da yazarım. Güncellemeler benim ilgimi çekiyor.

Bora, başlıkla alakasız, bu Sound dergisini nasıl ediniyoruz? Ben bir ara volume dergisini alıyordum, sonraları Adana'ya hiç gelmemeye başladı. Kapandı mı artık bilmiyorum. :roll:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri