[Eski] Cubase Arabesk keman

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mastar

Yeni üye
arkadaş tam olarak ismini bilmiyorum ama arabesk keman diye adlandırılıyodu ben bunla ilgili bişeyler sorucaktım. Cubase'de bu sesi yakalayabilirmiyiz

Bunun Cubase ile alakası yok.

Keman kaydedeceksen kullanmayı bildiğin her programla kemanı kaydedersin. Sample kullanacaksan bu, sample setinin tarza yatkınlığı ve senin programlama becerine bağlı.

serdar_secmei' Alıntı:
Aslında Halion edit işlemini basamak basamak anlatman cok iyi olurdu burada.Hani direk editi degil de Halion'a sesleri nasil atacagı vs.

Serdar bey
Halion programı açtıktan sonra waw dosyasını keybindera sürükle edit işlemi baya uzun iyi çalışmalar

Turkarmoni' Alıntı:
Telif durumu çiğneme olayı yoktur arkadaşım.Telif hakları sorunu olursa zaten herkes adresimi biliyor iyi günler

Herkes adresini biliyor olabilir. Ancak bu yine de birinin telifini bozan bir paylaşımı burada yapmanı haklı kılmaz. Bence bu tavrın çok yanlış.

Sample'ların telifsiz olduğunu iddia ediyorsun. O halde kaynağını söyle biz de rahatlayalım. :)

Bence 2-3 waw dosyası yerine Albüm yapan yüzlerce firmaların telif haklarını korusan daha iyi olur..Arkadaşa 2 waw dosyası yolladım bunlar üzerinde edit yaparak istediği sonuca ulaşabilir.Bu dosyalar piyasada ücretsiz sunulan korg pa 80 pa 800 gibi firmaların ücretsiz sample dosyalarıdır.KSF formatından waw formatına çevirdim.Biri gelir "Bu kemanları ben yaptım birader "der ozaman gösterir belgesini o zaman linkleri kaldırırım.

Türkarmoni, iþin dinamiklerini anlamýyorsun.

Sana soruyu soran kiþi bir forum yöneticisi, bu forumda telif hakký sana ait olmayan bir þeyi paylaþýrsan seninle beraber forum da yasal yükümlülük altýna girer. Bu yüzden böyle bir doðrulama yapýlmasýný yadýrgama.

Öte yandan adýn ve adresin açýk olsa dahi (ki ben ne adýný ne adresini biliyorum örneðin, herkes grubuna girmiyorum muhtemelen, neyse) bu durum bu forumda telif haklarý ile korunmuþ materyali paylaþma hakkýný "bir sorun çýkarsa bana gelsinler" deme hakkýný sana vermez. Burasý internette anonim bir yer deðil, burada paylaþýlan materyalden sorumlu olan, senden baþka insanlar var.

Senden istenen küçük bir açýklama, "bunlarýn kaynaðý nedir", garda geçmeye gerek yok. Kaynaðýný söylersin, hatta tercihen verirken belirtirsin ve olur biter.

Ben gerekli açıklamayı yaptığıma inanıyorum.Ayrıca bende bir site sahibiyim Forum yöneticisi olmak değil olay.Kaynak belirtmeyi bualamadım maalesef çünkü elime 1-1-5 sene önce geçmişti tam hatırlamıyorum bir arkadaşım da vermiş olabilir.Garda geçmeye gerek yok demişsin :!: burda kimseyle garda geçildiği yok madem site zarara girecekse bu konuda linkleri kaldırıyorum.Linklerini kendi sitemde bulabilirsiniz isteyen arkadaşlara. :!:

Hangisi doğru şimdi? Korg PA serisi için ücretsiz dağıtılan sample'lar mı bunlar yoksa "bir arkadaşının" vermiş olabileceği, eline yaklaşık bir yıl önce geçmiş kaynağı belirsiz sample'lar mı?

alperz' Alıntı:
Hangisi doğru şimdi? Korg PA serisi için ücretsiz dağıtılan sample'lar mı bunlar yoksa "bir arkadaşının" vermiş olabileceği, eline yaklaşık bir yıl önce geçmiş kaynağı belirsiz sample'lar mı?

Bunlar ksf formatındadır arkadaşım verdi veya vermedi sorun o değil.Hatırladığımı söylüyorum ben dosyaları kaldırdım burdan isteyen arkadaşlar bulur. :idea: :!:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri