[Eski] Cubase

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

laguna1, F4 ten IN BUS mono in, ve OUT BUS stereo oalcak şekilde eklediniği farzediyorum. Sonra mono kanal açıp kanal ayarlarını da mono in stere out olacak şekilde ayarlayacaksın. (başka alternatif düşünme right left olayını karıştırma) Sonra kanal üzerindeki solda speaker işareti gibi bir şey var onu da tıklayacaksın çalarken duymak için. Sonrada record.... Hepsi bu kadar, bir yerlerde hata yapıyorsun da nerede bulamıyoruz. Dedim ya sana bir cubase arayüzün print screenini al bir de device setup ın print screenini al as buraya... Yoksa bu sorunu çözemeyiz sabaha kadar yazışırız...

As buraya paşalar gibi görelim ayarlarını ok :wink:

O olayın nasıl yapıldıgını bilmiyorum... Aristo dedigini yaptım olmadı demiyorum oldu...Fakat vtb 1 balanced out ve ses kartının mic in kullandığım zaman oldu...Yani ses kartı ile preamp arasına xlr kablo deniliyor galiba tam bilmiyorum (mikrofon kablosu işte).Onu kullanınca oluyor.Ama preampin line out ve ses kartının line a (normal gitar jackı) buna da trs diyorsunuz sanırım.Bunu kullanınca mono kayıt yapamıyorum...Sadece stereo sorun kullandıgım kablo da gibi geldi bana..

Zor sormuşsun hakikaten, 200 küsür kere okunmuş, 22 cevap yazılmış.

En az 5 kere cevaplandı sorduğun soru bu başlık altında.

Sagolsun nurkan abi çok fazla yardımcı oldu.Özelden ve diger yollar üzerinden..Sorunu halletti ...teşekkürler

Geri