Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
grego' Alıntı:M7CL Kizilay dagitmis gibi her yerde oldugu icin isteniyor. M7CL ile SC48 i karsilastirmak biraz haksizlik olur.
turanrah' Alıntı:kıbrısa gelen sanatcılar rıderlerınde yamaha pm 5 d rh veya m7cl masaları tum rıderler de var yeni yeni all digidesing diyede yazmaya başladı ancak rıderlerın tamamını kapsamıyor ben gelecegı olan bırseye para yatırmak ısterım m7cl bence bir kac sene sonra tamamen tarih olacak bu yuzden degidesing hem fiyat olarak hemde kalıte olarak yanı fiyat performans a gore ıyı bır masa 1adet mixrack nerdeyse 2 adet sc 48 fiyatına geliyor buyuzden sc 48 i istedim
turanrah' Alıntı:asıl sorum bu kıbrısa encok gelen sanatcılar (funda arar ışın karaca ebru gündeş sibel can murat boz)pop ve alaturka tarzı sanatcılar sc 48 i aldıgımız takdirde bu ve bu tarz sanaçılarda sorun yaşarmıyız yani gelen tonmaister ben bu masayı bilmiyorum kullanmam dermi
Gerçi siz, 150bin poundluk bir konsol da alsanız M7CL'de ısrar eden teknisyenler olacaktır
akdsound' Alıntı:Üstadlar var iken bize laf düşmez ama bende soundcraft vi1 var memnunum. Tavsiye ederim. Bu ürününde bana tavsiye eden Özgür beydi bir topicde.