[Eski] Dave Smith Evolver /Jomox M Resonator sizce nasil urunler?

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

sino33

Yeni üye
Bu aletlerin fiyat araliginda ayni isi yapabilicek daha iyi urunler oldugunu dusunen birileri varsa eger ki fikirlerini paylasabilirler mi ? Ilginize tesekkurler..

İkisi de çok kaliteli ürünler. Alternatifleri araştırmadım ama Evolver çok etkili bir alet. Bende PolyEvolver var, sesleri çok güzel. Jomox'da dinlediğim kadarıyla iyi bir ürün.

dsi evolver ile dave smith enstrmnt' in yeni cikardigi mopho synthesizer' i cok benzer seslere sahipler..aceba dsi evolver almak yerine, dsi mopho almak dahami mantikli aceba?

NOT:jomox T-resonator yerine jomox M-resonator yazmisim..

T-resonator fiyat araliginda alabilicegim(daha iyi dediginiz) baska benzer resonator, filter vs.. var mI?

Sözünü ettiğiniz iki aleti de aktif kullanıyorum

Evolver'ın arayüzü bence çok daha başarılı, tüm parametreler elinizin altında, çok hızlı ekstrem sonuçlar almak mümkün, mopho'da bu şansınız yok pek, bu nedenle tartışmasız Evolver diyorum.

M Resonator benzeri olmayan bir filtre, baştan söylemeli. Çok kendine özgü ve sıcak bir tonu var, ancak kontrol etmesi çok zor, en ufak bir değişiklik elinizdeki sesi sonsuza kadar kaybetmenize sebep oluyor, gerçi deneysel müzik yapıyorsanız ya da sadece stüdyoda kullanacaksanız sorun değil, ancak sahnede çok kullanışlı değil kanımca. Sherman Filterbank 2 de var elimde, tabi kıyaslanamaz aletler, ama Sherman çok daha dengeli ve kullanışlı vs. Ancak fiyat farkı yüksek. Eğer yurtdışından alet getirebilirseniz, Electrix filtreleri önerebilirim, ya da Waldorf Miniworks, ikinci el bulmanız gerekecek, ikisi de çok dengeli filtreler, daha basitler, arayüzleri de çok kullanışlı, yarı yolda bırakmayan, şaşırtmayan analog filtreler.

Bu arada elimdeki M Resonator'u satıyorum, ilgilenirseniz görüşelim.

Sevgiler.

Geri