[Eski] Davul Taşıma Çantaları

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Kadir

Yeni üye
Son günlerde yada haftalarda Türkiye'deki müzik dükkanlarından davul taşıma çantası edinen var mı?

Ben bir türlü edinemedim de :?

Aramadığım yer kalmadı: İstanbul, İzmir, Ankara vs... Telefonla ulaşabildiğim her yere ulaştım. Çanta yapanlar, dikenler var ama hem pahalı, hem de istediğim gibi değil.

Eğer 5 parça davul setine bu çantalardan alan, zil çantası alan, Hardware(Demir aksam) çantası alan arkadaşlar var ise, buraya beklerim.

Saygılar.

Ankara'da "Baysal Çanta" var. Ben yıllardır klavyelerim için burada çanta yaptırdım. Ayrıca müzisyen arkadaşlarımdan da çok fazla yaptıran oldu. Bunların ürünleri hem çok kaliteli, hem çok sağlam, hem de sizin isteklerinize göre düzenlenebiliyor. Bi arayıp sorun derim:

http://www.baysalcanta.com/

Teşekkürler KeyMaster.

Ankara'da ve İstanbul'da tarif ettiğin işleri yapan bir kaç yeri telefonla arayıp istediğim çantaları (boy, derinlik, ebatlar vs.) tarif ettim, maliyetini sordum. Çıkan maliyet, iki takım çanta alabilecek kadar.

Stagg Marka çantalar var. Web sitesine baktım gayet sağlam çantalar var. Fiyatları da iyi. Ama Türkiye bayisini (Senfoni Müzik) aradım; aksam çantası var, zil çantası yok. Davul çantası bitmiş, 4 parça large set kalmış falan filan...

Bu aralar Türkiye'de bu tarz ürünler azaldı gibi geliyor bana, her firma 1 ay sonraya gün veriyor.

Saygılar

Geri