[Eski] Digi003rack + Command8'mi/Digi003 Konsol + 8kanal micpre'mi

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

LeventUslu

Yeni üye
Sevgili arkadaşlar,

Rack ve command8 ikilisinde Konsola göre fiyat biraz yükseliyor ancak mikrofon preler gözönüne alındığında aynı hesaba geldiğini düşünüyorum. Konsol'un yanına alacağım 1000 dolarlık 8 kanal bir mikrofon pre'in digi003Rack'in micpre'lerinden daha iyi olacağını sanmıyorum fakat bu sefer input sayısı fazla olacak ama 8 input'tan fazlasına ihtiyacımda yok. Ayrıca Command8 ile Digi003 konsol yüzeyi arasında kullanım açısından farklıklar var mı?

Şu nedenlerden dolayı command8 yada digi003 konsol tercih ederim diyeniniz var mı?

Levent

Command 8'i gerekirse baska sistemlerle de kullanabilirsin.
Mesela 003 rack'i HD'ye upgrade edersen elindeki Command 8 is gorur.
:wink:

Bu mudur? :)

Vedat,

Kullanım açısından arasında çok büyük bir fark yok sanırım. Yüzeyler hemen hemen aynı. Diğer DAW kullanımı aklıma gelmemişti. Yeni 8 mikpre'li rack için kötü bir bir yorum duymadım. Acaba preler nasıl?

LEvent

Command 8 'in HD'de kullanılabilmesi çok büyük bir artı, her ne kadar'da şu an için ihtiyacınız olmasa bile. Ama açıkçası ben tercihimi iyi bir preamp ve digi 003'ten yana kullanırdım. Dinlememiş olmama rağmen digi 003 Rack'in preampli'lerinin çok iyi olacağını düşünmüyorum.( Belkide cidden süperdir ) :)

Geri