[Eski] Digidesign Genel Muduru Dave Lebolt Apple'a geçti!!!

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Duyduğuma göre Dave zaten Digi'yi daha önce bırakıp Avid'de bir rol almış.
AVID'in eleman sayısı 3400 imiş, iki kişinin ayrılması devede kulak imiş vs vs.

- Artık Logic özel hardware olmadan çalışmayacak
- Logic'te Automatic Delay Compensation kalkacak
- AU herkese açık bir plugin formatı olmaktan çıkacak
- Mazot 1 YTL olacak

(Logic çok iyi Protools LE ne fena, amma çok kısıtlama var diyor herkes, Digi'nin müdürü Apple'a geçti diye niye seviniyorsunuz ki anlamadım hakikaten :) )

Asil HD nin beyni Danny cacconova nin 2 ay once gitmesi iyi olmadi
birde pt 8 in en onemli adamlarindan scott un gitmesi.

Tabi Logic ve uad i icten yikmak lazim :twisted:

:D

ingilizanahtari' Alıntı:
- Artık Logic özel hardware olmadan çalışmayacak
- Logic'te Automatic Delay Compensation kalkacak
- AU herkese açık bir plugin formatı olmaktan çıkacak
- Mazot 1 YTL olacak

(Logic çok iyi Protools LE ne fena, amma çok kısıtlama var diyor herkes, Digi'nin müdürü Apple'a geçti diye niye seviniyorsunuz ki anlamadım hakikaten :) )

Olaycım,

Logic'i bu tip kısıtlamalar yüzünden kullanmıyor muyuz? Bence de sevinecek birşey yok... Kesin ekstra birşeyler ödemek zorunda kalacağız, umarım Digidesign müşteri söğüşleme mantığını değil knowhow'ını Logic'e taşır... :wink:

Bu dediklerin olursa ben tekrardan PT LE'ye geçerim daha da Davos'a gelmem... :lol: :lol:

Arkadaslar adamin Logic'i ele alacagini nereden cikardiniz? Bunun Final Cut'i var, Sound Track Pro'su var, Itunes'u var, Ipod'u var, Garage Band'i var. Bosuna heveslenmeyesiniz. 8)

Bu arada Digidesign'dan AIR grubunun başı Peter Gorges de ayrılmış. (Wizoo'yu satın almışlardı hatırlarsanız 3-4 sene önce, Gorges onun kurucusuydu galiba)

Ben SynthMaster'ın 2. sürümünü direk Audio Units olarak çıkaracağım bu gidişle hemen :) Belki bu sefer GarageBand'le bundle etmelerine filan ikna ederim Dave'i :D

Geri