[Eski] Edirol Fa-66 driver yükleme sorunu

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzhanK

Yeni üye
Selamlar. Edirol fa-66 ses kartımı xp yüklü masaüstü bilgisayarımda sorunsuz kullanabiliyorum. Fakat Windows 7 yüklü laptopıma tanıtamıyorum. Kartı laptopa taktığımda yeni donanım bulundu sesini duyuyorum fakat devamında donanım yazılımı yüklemesi başarısız oluyor. Bu sorun hakkında bir fikri olan var mı ? Teşekkürler.

Konuyu açmamın üzerinden çok fazla bir zaman geçmedi ama sorunu hallettim. Aynı sorunu yaşayabilecek arkadaşlar için anlatıyorum nasıl yaptığımı.

Bilgisayarım - özellikler - aygıt yöneticisinden tamamiyle kaldırdım (sürücü dahil). Daha sonra bilgisayardan sürücüyü ayrıca unistall yaptım. Sonra bilgisayarı yeniden başlatıp yeniden yükledim, sorun düzeldi.

Açıkçası yaklaşık 15 gündür bu sorunla uğraşıyordum. Konuyu açtıktan sonra düzeldi :D

Bizi bilgilendirdiğin için teşekkürler sevgili OğuzhanK ama yanlış yerdesin... Konuyu doğru bölüme taşıyorum...

slm oguzhan bende aynı sorunu yasıyorum ve cozemedim .. benimde masutumde xp kullanıyorum ses kartı calsıo driver ama windows 7yi yukledigimde driverın calısmıo 3-4 kere denedim artık hunalıp geri xpye donmustum taki senin msjını gorene kadr .. bugun windows 7yi yukluyecegim .. bi sorun yasamam umarım dedigin gibi yapacam .. eger bi sorun yasarsam senle contak haline girmek isterim .. iyi gunler ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri