[Eski] Firewire Solo Hakkında

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The Dark Side

Yeni üye
Uzun zaman araştırdım. :shock:

Evde kendi kayıtlarım için en uygun ve amacına hizmet eden ancak bir o kadar da beni memnun edecek, verdiğim para neticesinde uzun zaman bana başka bir şey almayı düşündürmeyecek, teknolojiyle dost bir ürün aradım. Ses kartları arasında yaptığım bu araştırmam sonunda PCI kart almak yerine anakartlarda çıkacak olan PCI express teknolojisini düşünerek firewire bağlantılı bir kart almaya beni yönlendirdi. Piyasada da hem istediğim fiyata hem de beklentime cevap verebilecek olan kart olarak M-Audio'nun Firewire Solo kartı vardı. :roll:

Kullanan ya da bilen varsa yorumlarını ve düşüncelerini almak isterim. Bunca zamandır araştırıyorum, yanlış bir adım atmak istemem. Akıl akıldan üstündür sonuçta...

Sevgiler :wink:

Valla Bülent abiyle bunu aldık biz, o önerdi ve seçti, sağolsun herşey için. :) Henüz çok kurcalayamadım ama ileriki günlerde kayıtla ilgili olarak belki daha iyi yazabilirim.

Ben tavsiye ederim konserlerde laptop ile kullanıyorum çok memnunum. Ayrıca home stüdyo için oldukça kullanışlı problemsiz diyebilirim.

PCI Express Slotlarda normal pci kartlari kullanabiliyoruz .. O acidan bana hicbir zaman laptop performansi yeterli gelmedigi icin M Audio Delta 66 da karar kildim .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri