[Eski] Formattan sonra gelen problem

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WazWaz

Yeni üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba, ben dün yeni birkaç parça aldım ve bunları taktıktan sonra bilg.a format attım. Öncesinde seste hiçbir problem yoktu fakat formattan sonra seslerin çok kötü geldiğini farkettim. İlk önce codec yükleyince düzelir diye düşündüm fakat sonradan farkettimki ses kolonlara 5.1 gibi gidiyor. Yani mp3lerde mesela bi gitar solo atıyor ses taa en dipten arkalardan biryerlerden geliyor veya başka bir mp3te başka bir ensturmanın sesi gelmiyor.
Önce board'un cd sinden driver yüklerken hepsini bir yüklediği için kendi on-board ses kartının driverları bunu yapıyor diye düşünerek driverları kaldırdım fakat sonuç değişmedi. Bir süre çıldırma noktasına geldikten sonra aygıt yöneticisinden bütün ses codeclerini tek tek kaldırdım sonra kendi codeclerimi yükledim fakat sonuç gene değişmedi.
Ses kartım FireWire Solo, inputtaki kablomu değiştirince daha enteresan birşey farkettim kabloyu "Bal Input 2"ye alınca bu sefer aynı mp3te gelmeyen sesler geldi fakat başka sesler gitti.
Sistem şu şekilde gidiyor. FW Solo'dan Yamaha MG10 mixer'e çıkıyorum oradanda monitörlere gidiyor ses. Daha önceki sistemde hiçbir sorun yoktu. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ses kartının driverini tekrar yuklemeni ve yukledikten sonra Control Panel' deki ses karti ile ilgili kisimda (driver'in oraya koydugu audio console da) outputlari duzeltirsen bir sorun kalacagini sanmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri