[Eski] free ram xp pro ..?

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

musicmangel

Yeni üye
Acaba yüklü sample dolu bir projede --daha fazla sample kullanmak amaçlı--ram düzenleyici toparlayıcı olarak free Ram Xp Pro programını nasıl buluyorsunuz.

Acaba Ramların işleyişinde bozukluklar yaratırmı..
Yada önereceğiniz başka bir program varmı..

teşekkürler

Yaptığım denemelerde bir avantajını hissetmedim. Belki ben hissetmedim. Halen yüklü, kullanmıyorum. Belki bu konuda bilgisi olan biri yardımcı olabilir.

Bu tip yazýlýmlar windowsun kendi scheduling sistemlerini sekteye uðratýr, ve müzik üreten kiþiler için, ayak baðý olmaktan öteye gitmez. Uzak durun derim.

... ve ayrica kazanacagin cücük kadar RAM de senin pek isine yaramayacaktir. :)

Ben freeram xp pro yu kesinlikle tavsiye etmiyorum.Çunku bu saçma program, denemelerimde gördumki fazla yukleme olunca programları durdurup rami boşaltıyor.Atıyorum oyun oynuyorsunuz veya müzik ile ilgili bir iş yapıyorsunuz.Oyunlarda deli gibi takılmalara müzik programlarındada ram boşaltma yüzünden latency e yol açıyor.2 gb dan asağı ram taşıyan donanımlarda kullanılmamalı diye düşünuyorum...

2gb dan aþaðý veya yukarý ram'i olsun olmasýn, herhangi bir bilgisayarda kullanýlmamasý gerekir.

Memory management, iþletim sisteminin temel görevlerinden biridir. Buna 3. parti bir yazýlým ile müdehale etmek sadece performansýnýzý düþürecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri