[Eski] Garip kitlenme

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrBarrish

Yeni üye
Firmanın kendi sitesinden senaryo yazımı ile ilgili bir program indirdim.
Fakat setup.exe sini çaliştirmaya çalıştığımda işlemci kullanımı 90-100 arasına çıkıp bilgisyar kitleniyor. Restart ediyorum sürekli. Dosyanın bozuk olduğunu düşünüp silmek istedim seçip "delete" e bastığımda yine kitleniyor. Sağ tıklayıp özellikler dediğimde gene kitleniyor. Setup.exe yi masaüstümden ilelebet silmenin başka bir yolu varmı.
Birde bugün mozilla firefox a geçtim ilgisi olabilirmi.

Arkadaşlar başınıza böyle bişey gelirse "elemanı" sürükleyip çöpe atın!!! :oops: :oops: :cry: :oops:
Bakın nasıl yok oluyo...
(Bazen gözünün önünde duran şeyi göremessin işte)

"Başlat" menüsünden "Çalıştır"'ı seçip "cmd" yaz ve açılan dos ekranına "chkdsk /f" yazıp "Enter"'e bas. Diski çıkartayım mı tarzı soru sorması lazım. (Tam hatırlayamadım soruyu) "Evet" de geç. Restartta tarama yapacak. Büyük bir ihtimal ile çözmesi lazım.

Dene bakalım. Benim de buna benzer sorunum olmuştu, bu şekilde çözmüştüm.

Sevgiyle.

Chief.

güvenilir bir siteden indirdiğine eminmisin...
registry editörden silebilirsin, ama neden pc yi böyle sapıttırıyor merak ettim doğrusu..
bu arada programın linkini alabilirmiyim?

bu başlıkta müziktek forumu tarihinin en hızlı sorulan sorusu ve cevaplanan yanıtlarıyla tarihe geçmiş oldu :D
kendi adıma rica ederim :D

acayip merak ettim, birazda kaşıntım tuttu indirip bakiyim şu programa bir dedim.
Ancak korkulan olmadı :D Aslında daha korkuncu oldu senaryomu yazmaya başladım :D elma sokağında kabus. bir başka fimle olan isim benzerliği tamamiyle raslantısaldır. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri