[Eski] Hangi Virüs Programı?

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Norton iyi ama bilgisayarın performansı da yarıya düşüyor harbiden. Bizde var ama sırf paketin içinden çıkan Ghost'u kullanıyoruz, diğer eklentilerin hepsi söküp atıldı.

Antivirüs programı olarak McAfee kullanıyoruz, gayet iyi.

M.

Kaspersky kullandım fakat tüm bilgisayarı tarama yaptırdığında güvenlik derecesi orta seviyedeyken bile 80GB'lık bir harddiskleri 4-5 saate yakın bir sürede taradı.aynı taramayı sonradan kurduğum panda platinium ile 15-20 dakikada hallettim ve kaspersky'ın bulamadığı 34 adet virüsü buldu.Kısacası panda derim.Ve pandanın bilgisayarı yavaşlatması sadece açılırken biraz gecikme olmakta normalde varlığı yokluğu belli değil bile diyebilirim

Murat

asteriks' Alıntı:
Kaspersky kullandım fakat tüm bilgisayarı tarama yaptırdığında güvenlik derecesi orta seviyedeyken bile 80GB'lık bir harddiskleri 4-5 saate yakın bir sürede taradı.aynı taramayı sonradan kurduğum panda platinium ile 15-20 dakikada hallettim ve kaspersky'ın bulamadığı 34 adet virüsü buldu.Kısacası panda derim.Ve pandanın bilgisayarı yavaşlatması sadece açılırken biraz gecikme olmakta normalde varlığı yokluğu belli değil bile diyebilirim

Murat
Ben de toplam 580 GB'lık alanı 1.5 saatte tarıyor. İlginç..

Bende yaklaþýk bir 4 senedir Norton var gayet memlunum birde bi ara security paketi geldi vardý onu direk uçurudum.Saf haliyle NORTON kullanýyorum.

Barış benim bilgisayarım 2.6 p4 seninkinin hızından dolayı veya programın koruma düzeyinden kaynaklanan bir fark olabilir.Fakat orta düzeyde korumada dediğim gibi 80gb harddiski taraması 4 saati buldu.

Ben bir senedir AVAST antivirüs yazılımını kullanıyorum. Çalıştığım büroda bir çok virüs sorununu atlatmamızı sağladı. Program ev kullanıcısı için ücretsiz. Bilgisayarı da hiç kasmıyor. Gayet memnunum. Fakat virüslü dosyaları sadece siliyor tamir seçeneği yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri