[Eski] Hard Case önerileri.

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Bir yamaha mg124 aldım. Birde hardcase yaptırayım diyorum.
görüştüklerim.

Gümüştel Metal
Dİnakord Atlantik
Armada
Star SDT
Truva

bunlar içinde en uygun fiyat Atlantikten geldi.

Başka önerisi olan varmı?

Zaten yazmışsın ama pahalıda olsa Truva yada Star SDT derim Atlantiğin hard case si bana denk gelmedi.

TuncaEskiyerli' Alıntı:
Bir yamaha mg124 aldım. Birde hardcase yaptırayım diyorum.
görüştüklerim.

Gümüştel Metal
Dİnakord Atlantik
Armada
Star SDT
Truva

bunlar içinde en uygun fiyat Atlantikten geldi.

Başka önerisi olan varmı?

Valla ben sana Procase'i şiddetle öneririm.Normalde bu arkadaş truvacase'in yıllardır yanında çalıştığı en tecrübeli en eski ustalarındandı.Yaklaşık 3 sene önce truvadan ayrılıp PROCASE isminde Ataşehir'de bir firma açtı.Şu zamana kadar softcase üzerine tüm tabuları yıktı.Ve Türkiye'de kullandığı kumaşın kalitesinden tutun dikim ve kesim kalitesine kadar en tercih edilen firma oldu.Fakat 3 ay önce çok yoğun talep üzerine hardcase işine girdi.Ve usta olarakta yanında çok tecrübeli ve kaliteli ustaları çalıştırıyor.İşçilik ve malzeme starcase nasılsa aynı diyebilirim.Fiyat konusunda da şuan herkesten uygun yapıyor diyebilirim.Sürekli Türkiye'nin en saygın firmaları ile çalışıyor.Staras,ATY,Phantom bu firmalardan hakkında referans alabilirsiniz.Yani bu arkadaştanda teklif alın derim.Ne demek istediğimi anlayacaksınız.İyi günler dilerim...
Procase-Okan ALBAY
05445227870

O okanla ben konuştum sanırım.
Staras bu konuda en akıllı firma kendi case ini kendi yapıyor.
Soft case konusunda ses ışıkçıların bilmediği bir firma varki bilseler bide paraya kıysalar çok akıllıca iş yaparlar. Ben kullanıyorum çok memnunum.
İşçilik ve malzeme konusunda gerçekten birinci sınıf.
İşte benim mallardan örnekler.
tttvt.jpg

Staras'ın çoğu case ini bu arkadaş yapıyor.Kendileri neler yapıyorlar tam bilmiyorum.Etiketlerine kadar okan basıyor...

Ah evet, Procase'in yaptıklarını Onur Güntav'ın orda gördüm, süper işçilik gerçekten. Ben de tavsiye ederim.

M.

Web sitesini inceledim
Anteresan ancak fotoğraflar argos un fotoğraflarıyla birebir aynı.
Hatta kum torbalarında Argos un logoları var
Herhalde beraber çalışıyorlar.
Bu arada ne hikmetse son dönemde herkes kahverengi bal peteği kullanıyor case de görmekten fenalık geldi artık.

Mahcem' Alıntı:
Ah evet, Procase'in yaptıklarını Onur Güntav'ın orda gördüm, süper işçilik gerçekten. Ben de tavsiye ederim.

M.

Procase Okan tamamdır.... malzeme sıfır alınır Okan a gider ertesi gün soft case in içinde depoya teslim edilir... Hard Case leri 2 gün sonra gelir...

Hard Case lerin yan ekipmanlarında da ( tutma kolu, kilit, köşeler vb... ) garip yerli paslanan malzemeler yerine Adam Hall kullanıyor...

TuncaEskiyerli' Alıntı:
Web sitesini inceledim
Anteresan ancak fotoğraflar argos un fotoğraflarıyla birebir aynı.
Hatta kum torbalarında Argos un logoları var
Herhalde beraber çalışıyorlar.
Bu arada ne hikmetse son dönemde herkes kahverengi bal peteği kullanıyor case de görmekten fenalık geldi artık.

Zaten Argosun tüm soft işlerini okan yapıyor.

Geri