[Eski] Işık Sistemi

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

dilbata

Yeni üye
40.000 ytl bütçem var.Işık sistemi almak istiyorum.Uygun marka ve model neler olabilir.

Öncelikle truss hiç olmayacak.Sistemi tamamen sahne içine adapte edeceğim.Bu bütçe ile sahne içine en asgari olması gereken malzeme nelerden oluşur veya neler alınabilir.Uygun ve kalite olarak piyasada şuan hangileri tutulmakta ve satılmaktadır.Teşekkürler...

dilbata' Alıntı:
40.000 ytl bütçem var.Işık sistemi almak istiyorum.Uygun marka ve model neler olabilir.

Öncelikle truss hiç olmayacak.Sistemi tamamen sahne içine adapte edeceğim.Bu bütçe ile sahne içine en asgari olması gereken malzeme nelerden oluşur veya neler alınabilir.Uygun ve kalite olarak piyasada şuan hangileri tutulmakta ve satılmaktadır.Teşekkürler...

http://www.staras.com.tr/2el.doc
suraya bir goz at istersen...

Dilbata ya da Dermanbey ya da her ikiniz ya da her biriniz,

Bu forumda aynı kullanıcının farklı kullanıcı hesapları kullanarak yazışması yasaktır. dolayısı ile bu başlıkta kullandığınız bu iki hesaptan birisi durdurulmak zorundadır. Lütfen hangisini kullanmaya devam edecekseniz bildirin, diğerini kapatalım.

Kolay gelsin.

M.

Açıkçası büyük ses firmalarından 2.el malzeme almayı hiç tercih etmem.Nedenini sende biliyorsundur.

Vallahi iyi bir sistem almak istiyorsan 40.000 TL'ye biraz zor olur gibi.Ama bence robot olarak Asimetrik'in sattığı Highline HL Spot serisi var.Fiyatına göre çok iyi.Birde Highline'ları tanıyan bir 1024 yada 2048 DMX çıkışlı masa aldınmı iş bitmiştir.Par 64 gibi malzemede almanı tavsiye etmem.Led Wash'lar müthiş teknoloji,onlar tercihimdir.Çünkü elektrikten avantaj,taşımadan avantaj ve icraatı çok iyi. :)

Mahcem' Alıntı:
Dilbata ya da Dermanbey ya da her ikiniz ya da her biriniz,

Bu forumda aynı kullanıcının farklı kullanıcı hesapları kullanarak yazışması yasaktır. dolayısı ile bu başlıkta kullandığınız bu iki hesaptan birisi durdurulmak zorundadır. Lütfen hangisini kullanmaya devam edecekseniz bildirin, diğerini kapatalım.

Kolay gelsin.

M.

Sayın Mahcem Bey,

Aynı kullanıcı değilim."Dilbata" benim çok samimi bir arkadaşım.Bazen benim rumuzumu kullanabiliyor.Fakat bu sefer kendi rumuzuyla benim adıma cevap vermiş.Olayın farkındayız.
Özür Dileriz..

Bunu inandırıcı bulabilmem için ikinizin de kimliklerinizi ya bana özelden, ya da Serbest Bölge bölümündeki "Tanışalım" başlığında açıktan iletmenizi isterim.

Dikkatinizi rica ederim.

M.

Aşağıda resmini koyduğum PR LIGHT-2575 (575 Watt) modeli robottan 2 adet aldım.Fakat Dmx masam 8 kanal olduğu için çoğu özelliğini kullanamıyorum.Fiyat olarak uygun ve kullanışlı bir masa arıyorum.Önerileriniz için teşekkürler...

ben sgm pilot 2000 in çin üretimini kullandım gayet kullanışlı ve basit bir masa tek sorunu bilgisayardan bağlanıp robot ları tanıtamadım bu yüzden manuel tanıtmak zorunda kaldık. eğer sen orjinalini alırsan böyle bir sorun olmayacağını tahmin ediyorum zaten sgm nin sitesinde neredeyse tüm robotların setup u mevcut masaya yükleyip kullanabiliyorsun.

http://www.sgmtechnologyforlighting.com ... 53&m_id=56

bunun dışında kaliteli ve marka bir masa istiyorsan bence avolites güzel bir ürün.

http://www.ertekin.com.tr/Content/UrunD ... arkaID=123

Onur pilot 2000 in çini hangi marka kim getiriyor ? Birde kaç paradır ?

Hafıza, program tutma vb... problem çıkarıyor mu ?

onemusic' Alıntı:
Onur pilot 2000 in çini hangi marka kim getiriyor ? Birde kaç paradır ?

Hafıza, program tutma vb... problem çıkarıyor mu ?

Üstad, ürünler asimetrikten alındı, üstünde marka yok :D . Şimdiye kadar problem yaşamadılar bende yaşamadım tek sorunumuz rs232 ile masaya robot atamamak. Onun dışında sıkıntı yok, asimetrik sağolsun çok yardımcı oldu ve yine onlardan alınan robotlar masaya tanıtıldı.

ışık sistemini sabit kullanacaksan ve çok ucuz bir yol arıyorsan çin mallarını tercih edebilirsin
kiralama gibi robotlar ordan oraya taşınacaksa çin mallarını hiç tavsiye etmiyorum .

tuncayakyz' Alıntı:
Aşağıda resmini koyduğum PR LIGHT-2575 (575 Watt) modeli robottan 2 adet aldım.Fakat Dmx masam 8 kanal olduğu için çoğu özelliğini kullanamıyorum.Fiyat olarak uygun ve kullanışlı bir masa arıyorum.Önerileriniz için teşekkürler...

piyasada markaları ve dışları farklı ama içleri ve kullanışları aynı olan bi sürü masa var bunlar 8+8 (a ve B page) 16 kanallı masalar bunlardan heryerde bulabilirsin şişhanede bile var sanırım fiyatları 200 dolar civarı.
Ayrıca bu masayla kullanamayacagın şey yoktur ancak cihaz sayısı fazla ise kullanışlı olmuyorlar.

Re:

MertTaslica' Alıntı:
Açıkçası büyük ses firmalarından 2.el malzeme almayı hiç tercih etmem.Nedenini sende biliyorsundur.

Vallahi iyi bir sistem almak istiyorsan 40.000 TL'ye biraz zor olur gibi.Ama bence robot olarak Asimetrik'in sattığı Highline HL Spot serisi var.Fiyatına göre çok iyi.Birde Highline'ları tanıyan bir 1024 yada 2048 DMX çıkışlı masa aldınmı iş bitmiştir.Par 64 gibi malzemede almanı tavsiye etmem.Led Wash'lar müthiş teknoloji,onlar tercihimdir.Çünkü elektrikten avantaj,taşımadan avantaj ve icraatı çok iyi. :)

HighLine sanırım iş görecek olan bir model fakat bende şunu sormak isterim.Pahalı olan modellerden bahsetmeden, sadece alınabilecek uygun marka ve modelleri sizden önermenizi beklerim.Highline bunlardan biri peki başka ne önerirsiniz?Mesela ben açılış örneğini vereyim.Bluestar A-888 gibi.

Re: Re:

[quote="tuncayakyz]
HighLine sanırım iş görecek olan bir model fakat bende şunu sormak isterim.Pahalı olan modellerden bahsetmeden, sadece alınabilecek uygun marka ve modelleri sizden önermenizi beklerim.Highline bunlardan biri peki başka ne önerirsiniz?Mesela ben açılış örneğini vereyim.Bluestar A-888 gibi.[/quote]

Hocam bu konuda yardımcı olmayı isterdim fakat yardımcı olamayacağım.Çünkü kullanmadığım herhangi bir malzemeyi size önermek istemem.

Bu arada şu sıralar Highline robotlar piyasada yok.Çin malı robotların ve bu tarz malzemelerin devamı olmayabiliyor maalesef.Bence iyi bir araştırma yapıp ne marka robot alacağınıza öyle karar verin.En azından sürekli devamı olan bir robot markası sizin işinizi kolaylaştırır.

Geri