Emre_Onbayraktar
Yeni üye
Sevgili Sarp Özdemiroğlunun tavsiyesi ile, 1989 -90 yılları gibi aldığım ilk klavyem.
Ben böyle bir şey görmedim
Aşırı sıcaktan mıdır ne dir, tuşların altında bulunan demir ağırlık takviyeleri, yapışkan malzememnin erimesi sebebi ile birer birer dökülüp tuşların altında bulunan panele yapışmaya başladı. Hemen hergün çürük birer diş gibi demir ağırlık topluyorum..hadi beyaz tuşlarda kolay oluyor toplamak. Ama siyah tuşlarda bir işkence..
Birşey çalarken, aniden taşa çarpmış gibi oluyorsunuz. Siyahların altındaki demirleri çıkartmak çok zor.

Belki de bu başlığı zuhal müzik başlıklı konu altında roland ve kaybolan servis anlayışı adı altında bir anı olarak yazmalıydım. Eski adı Barkat Müzik olan şirket (ant) bu servis konusunda hakikaten hiç bir şey yapamamıştı.
Hatta daha önce, cihazın içindeki klavye bordlarını, üzerine kahve dökmem sebebi ile değiştirmek istemiştim ancak, parça bile getirememişlerdi... JV 50 - 80 serilerinde de aynı board kullanılıyor, ondan bile takviye yapmadılar.
....
neyse.. şu tuşların durumuna hayret içinde kaldım gerçekten
Ben böyle bir şey görmedim
Birşey çalarken, aniden taşa çarpmış gibi oluyorsunuz. Siyahların altındaki demirleri çıkartmak çok zor.
Belki de bu başlığı zuhal müzik başlıklı konu altında roland ve kaybolan servis anlayışı adı altında bir anı olarak yazmalıydım. Eski adı Barkat Müzik olan şirket (ant) bu servis konusunda hakikaten hiç bir şey yapamamıştı.
Hatta daha önce, cihazın içindeki klavye bordlarını, üzerine kahve dökmem sebebi ile değiştirmek istemiştim ancak, parça bile getirememişlerdi... JV 50 - 80 serilerinde de aynı board kullanılıyor, ondan bile takviye yapmadılar.
....
neyse.. şu tuşların durumuna hayret içinde kaldım gerçekten