[Eski] izmir'de bateri dersi veren okullar veya kisiler

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

24thfret

Yeni üye
Merhaba...
Grubumuzun bateristi ders almayi dusunuyor, ama oyle herhangi bir yerden degil, ders vermeyi iyi bilen birinden... Tavsiye edebileceginiz, bildiginiz muzik okullari veya kisiler varsa (fiyatlar da onemli tabii) paylasmaniz dilegiyle.
tesekkurler.

davulcu arkadaşının ne düzeyde çalmayı bildiğine bağlı tabi alacağı ders.. başlangıç için hemen herkes "dede"'ye getmiştir, trigon'da bulabilirsin kendisini. Çalmayı biliyorsa bir miktar, stüdyo plus'ta ahmet abi var, çok enteresan bir müzisyen, oldukça da iyi tabii, onunla da görüşebilir. Para sorunu yoksa da (ki fiyat önemliyse sorun var demektir :) ) Cats'in davulcusu Ayhan Öztoplu abimiz var. Benim bildiklerim bunlar, Ahmet abiyi de tanırım şahsen, ilgilenirseniz yardımcı olabilirim tanıştırmak görüştürmek gibisinden.

tesekkur ederim, oldukca faydali olacak bu bilgiler.
Ayhan ile konusmustum... muthis bir baterist, ama pahali geldi bizimkine maalesef. :? ahmet abi en mantiklisi gibi gorunuyor, bir konusayim arkadasimla.
tesekkurler tekrar!

hocam bu dershanenin içeriğiyle ilgili bilgi verir misin biraz? hani mail de atardım da, ilgilenen arkadaşlar çıkabilir, herkesin görebilecği bir yerde olsun.

geç bir cevap oldu ama belki yine de işe yarar veya başka arayan biri olursa bornova küçük parkın girişinde school of drum diye bir yer var orda da ders veriyorlar.Bir de dede varmış trigon da çok iyi diyolar onun içinde.ben baterist değilim gerçi ama sadece duyumlarım bunlar

slm FİKRİ ABİ DEN BAŞKASINI TANIMAM ADAM MİKE PORTNOY GİBİ..

SLM ARKADAŞIM EĞER ADAM GİBİ DERS ORTAMI VE TEKNİK BİLGİLER İSTİYORSAN MÜRACAT YERİ STÜDYO FREAKANS OLACKA.BİZİM GRUBUN BATERİSTTİ GİDİYOR.GERÇEKTEN SÜPER BİR DERS ODASI VAR..DERS ODASINDA İKİ BATERİ VAR..SEN KALK BEN OTURAYIM DURUMU OLMUYOR.VE KALİTE BATERİLER..TAMA SUPERSTAR...DERS ÜCRETİ 25 YTL AMA DEĞER...

Karşıyaka StüdyoFrekans gerçekten çok iyidir. Ders veren arkadaşta bu konuda oldukça iyi bende tavsiye ederim.

Tel: 364 03 71

Selamlar,

Orta duzeyde bir baterist icin Izmir'de ders alinabilcek kisilerden Ahmet Bey hala ayni yerde midir? (Internetten Studio Plus'in adresini buldum)

Ayrica daha yuksek fiyata ders veren Ayhan Oztoplu'ya ne sekilde ulasilabilir?

Ders ucretlerinin fiyatini assagi yukari biliyorsaniz ozel mesajda atabilirseniz iyi olur.

Bilgilendirirseniz sevinirim.

Tesekkurler.

ercingokce' Alıntı:
Selamlar,

Orta duzeyde bir baterist icin Izmir'de ders alinabilcek kisilerden Ahmet Bey hala ayni yerde midir? (Internetten Studio Plus'in adresini buldum)

Ayrica daha yuksek fiyata ders veren Ayhan Oztoplu'ya ne sekilde ulasilabilir?

Ders ucretlerinin fiyatini assagi yukari biliyorsaniz ozel mesajda atabilirseniz iyi olur.

Bilgilendirirseniz sevinirim.

Tesekkurler.

Ahmet bey halen aynı yerde, kendisini bulamazsan stüdyo sahibi Attila Tanaydın'a sorabilirsin. Ayhan Öztoplu'ya da Deta müzik aracılııyla ulaşabilirsin sanıyorum, kendisini orada çok görüyorum. Ayrıca Ayhan Öztoplu'nun öğrencilerinden Çağıl Ündar'dan da ders alabilirsin, ilgilenirsen özel mesaj atabilirsin, yardımcı olmaya çalışırım.

Geri