[Eski] JBL VRX 932 LAB MI? RCF TTL33-A MI ?

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

bodrum

Yeni üye
Merhaba arkadaşlar başlıkda da belirttiğim gibi sizce jbl mi rcf mi? Rider lara baktığımda RCF tercih edilen bir model gibi gözüküyor ancak kimiileri jbl i öneriyor ama riderlarda yok.
Sizde hangisi?şimdiden yorumlarını ziçin teşekkur ederim.

bodrum' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar başlıkda da belirttiğim gibi sizce jbl mi rcf mi? Rider lara baktığımda RCF tercih edilen bir model gibi gözüküyor ancak kimiileri jbl i öneriyor ama riderlarda yok.

Her şeyi Rider'a göre ayarlamak isterseniz bütçeniz çok zorlanır. Çünkü bu iki marka/model de Rider larda geçmez. Yada en azından birinci sınıf Rider'larında geçmez. O yüzden Rider malzemesi almak yerine bütçenize göre kaliteli malzeme almak daha mantıklı.

ozgurcakici' Alıntı:
bodrum' Alıntı:

Her şeyi Rider'a göre ayarlamak isterseniz bütçeniz çok zorlanır. Çünkü bu iki marka/model de Rider larda geçmez. Yada en azından birinci sınıf Rider'larında geçmez. O yüzden Rider malzemesi almak yerine bütçenize göre kaliteli malzeme almak daha mantıklı.

Hızlı cevabınız için teşekkur ederim...Benim butçem hemen hemen bunların fiyatlarına yakın biraz daha verebilirim hatta gerekirse.yurtdışı sanatçılarına iş yapma potensiyelim yok.bizim turkıyede de zaten belli isimlere belli firmaların kurdugunu da göze alırsak benim burda yapmak istediğim orta halde ki işlere kimsenin itiraz edemiyeceği bir malzemeye sahip olmak.

Rider da geçen malzeme en kaliteli demek değildir. Örneğini verdiğin hoparlörler tam olarak birbirinin aynısı değil. Fakat aktif hoparlör de jbl'in daha başarılı olduğunu düşünüyorum.Aynı zamanda jbl daha da ucuz. Ama bu rider meselesini kiralama firmalarının bir düzene sokması lazım. Özellikle ülkemizde bu rider meselesi tamamen ticari. Bazen şöyle rider örnekleri okuyorum; '' ....... marka ses sistemi olmadan sahneye çıkmıyoruz'' . Bu küstahlıktan başka bir şey değil.

JBL VRX 932 LAP hoparlörün üstünde derece olayı yok. 4 taneden fazla asamıyorsun. RCF TT ile aynı kategoride bir hoparlör kesinlikle değil. ama ufak tefek işler için düşünüyorsan olabilir.

konstantin1903' Alıntı:
JBL VRX 932 LAP hoparlörün üstünde derece olayı yok. 4 taneden fazla asamıyorsun. RCF TT ile aynı kategoride bir hoparlör kesinlikle değil. ama ufak tefek işler için düşünüyorsan olabilir.

PEKİ O FİYATLARDA NE ÖNERİRSİNİZ ?

bodrum' Alıntı:
konstantin1903' Alıntı:

Benim önerim;Bütçene uygun fiyatlarla alabileceğin markaları deneme şansın olursa, karar vermen daha kolay olur. doğru seçimi bu şekilde yapabilirsin..

ozgurcakici' Alıntı:
bodrum' Alıntı:
konstantin1903' Alıntı:

d&b Q Serisi.

Q serisi gerçekden iyiiş bir çok rider da da var Teşekkur ederim öneriniz için....

Diğer buyuk line arrayleri de biraz arştırdım sanırım içlerinde fiyat akımından en uygun olanı EV ve tercih edilen bir modelde ama sanırım ülkemizde satışında bir problem var çoğu kimsede yok.Acaba doğru mu düşünüyorum

Geri