[Eski] juno g split

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Perform moda girince önüne çizgilerden oluşan bir ekran gelicek. Orda yön tuşları yardımıyla çizgilerin başına gelip ses ataması yapacaksın. 16'ya kadar bölebiliyorsun bu sayede.

Ben o alete sahip değilim malesef. İçindeki presetler hakkında çok fazla fikrim yok ama çeşitli combilerle güzel synth basslar elde edilebiliyor. Hiç olmadı sampling özelliği ile istediğin sesi sample'layıp kullanabilirsin.

Forum Moderatörümüz Selcuk Ergen aktif olarak sahnede kullanıyor. Gördüğü zaman cevaplar mutlaka.

board bir tane takiliyor.benimde davula ihtiyacim oldugu icin davul boardi aldim.yani baska alamiyorum.sampler kullanmam gerekiyor yani.sampler konusunda yardim edebilecek birilerine ihtiyacim var.yardimci olursaniz cok makbule gecer.

Kendi sitesinde ve diğer video paylaşım sitelerinde çokca yardım videosu var. Detaylı ve spesifik konulara yönelinmiş de. Kullanım klavuzu ile onları izleyip takıldığın yerleri sorarsan daha rahat olabilir herkes için.

Juno-g gibi aletlerden gerçek enstürman sesleri almaya çalışmak yerine synth olarak kabul edince çok daha iyi sonuçlar alabilirsin. Benim anladığım kadarıyla %100 gerçek akustik davul ve bas sesleri istiyorsun ama bunu synth klavyelerle bulabilmek bence mümkün değil. Onun yerine sevdiğin bir albümdeki davul ve bas seslerini programlama yoluyla elde etmeye çalışırsan daha çok verim alırsın. Özellikle İngilizcen iyiyse synth programming diye youtube da arama yapıp biraz kafa yormanı tavsiye ederim. Sistem aşağı yukarı hep aynı işliyor.

Yanlış anlaşılma olmasın ama bence sorun enstürmanla değil, senin ondan beklentilerle alakalı olabilir.

anliyorum.bu alette samler kullanan arkadaslar varmi aceb.kac tane ses yuklenebiliyor?yuklenirken ne kadar bekliyor.?kullanmam gerekn ram sd rammi?memory kart nereden bulabilirm?bu sorularima cevap verirseniz cok sevinirim.saygilar.

Geri