[Eski] KAYIP PLUGİN IMPACT

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

pisgitar

Yeni üye
Windows 7 kullanıyorum ve HD 8 pack satın aldım ama bir plugin i (IMPACT) kullanamıyorum.Pro tools hd 8.0 kullanıyorum ve program açılırken bu plugin i tarıyor görünüyor ama program açıldıktan sonra hiçbir yerde açamıyorum(8.0.3/8.0.4 /8.1 de de denedim aynı sorun oldu ),ne master ne aux ne track hiçbir kanalda görünmüyor,Impact plugin DAE-PLUGİN içinde '' Impact.dpm.rsr ''şeklinde görünüyor,ama plugin setings içinde impact a ait bir dosya yok, nasıl düzeltebilirim bunu ?

Impact sadece TDM HD Accel kartlarla çalışıyor. TDM HD'lerde çalışmıyor. Kartlardan en az biri Accel olacak. Bendeki 2. HD set up'ta da durum aynı.

BoraUslusoy' Alıntı:
Impact sadece TDM HD Accel kartlarla çalışıyor. TDM HD'lerde çalışmıyor. Kartlardan en az biri Accel olacak. Bendeki 2. HD set up'ta da durum aynı.
Teşekkür ederim,ama bir arkadaşım mac osx ile çalışıyor HD1 var Accel kart yok ve onda çalışıyor bende neden çalışmıyor ?Windows ile alakalı olabilir mi ?Bendeki pcix arkadaşımdaki pcie bununla alakası olabilir mi ? Revibe de durum nedir acaba ?

BoraUslusoy' Alıntı:
Core kartların da Accel olup olmamaları söz konusu. Arkadaşınız PCIe, PCIe kartların tümü Accel zaten.
Heh işte yanbastığımız yer orasıymış zaten accel kartı,hd2 yapmak için takılan genişletme kartları diye biliyorduk biz :)Teşekkürler tekrar.

Geri