Erkan Arslan
Yeni üye
Evet dediğin gibi ; "bence kolay". Ama bence değil.
Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
Ben "bence kolay" demedim. Dediğim "kolay"dı.guitarist13' Alıntı:Evet dediğin gibi ; "bence kolay". Ama bence değil.
Onun da alaylılıkla ilgisi yok.guitarist13' Alıntı:Alaylı konusuna hiç istemesem de geri dönersek eğer; o bir örnekti. Ben benzer şekilde do'dan çalıcağımız parçayı sol'den çalma teklıfınde bulunanları da gördüm. Peki bu durumda solist ne yapacak...
Ben aksini iddia etmedim, ve nota konusunu da sen dile getirdin.guitarist13' Alıntı:... Savundum şey nota bilmesi gerektiğiydi.
Ben o normlardan bahsetmedim.guitarist13' Alıntı:... Nerden öğrendiğinin önemi yok. Yıllarını bu işe vererek, bu işten para kazandığını gördüğüm bi insanın standart normları yerine getirmesi gerektiğini söyledim.
Nota okuyup, yazılan notaları çalabilmek, takip edebilmek.Ebenezer' Alıntı:Nota bilmek ne demek bu arada kavramı bir açsak da ona göre tartışmasını yapsak...
guitarist13'ün bahsettiği müzisyen tipi, basmakalıp yürüyüşleri tonlara göre bölüştürmüştür kafasında. Bazısı -atıyorum- sol'den çok güzel yürür ama, fa'dan aynısını yapamayabilir. Enstrümanına göre de değişir pozisyonlar.Ebenezer' Alıntı:... Mesela o partisyonu kenara itip bir kere duyayım diyen adam sınıfına ben giriyorum ama daha şu ana kadar bir kişi bile beni küçümsemeye cüret etmedi. Demek ki nota bilmek fiili deşifreden-dikteden ibaret değilmiş.
ilterocktive' Alıntı:Sen benim yanıma gelsen, Compressor'ü sana yaklaşık 10 dakika içinde öğretirim. Hem de öyle bir öğrenirsin ki, bisikleti öğrenmek gibi... 10 sene ara versen, yine doğru kullanabiliyor olursun.
3 kangal sucuk, yarım kilo pul biber, 2 kilo siyah zeytin...denizdurdag' Alıntı:Uçak bileti bakıyorum şu anda.
ilterocktive' Alıntı:EQ kolay, yarım kilo tulumba tatlısına fit olurum.