Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
Dalavere' Alıntı:Valla iyi düsünmüssün. Klavye konusunun unutulması VST enstrumanlarından kaynaklanıyo bence. Sahsen eskiden Roland katologlarını karıstırırdım gunlerce yeni ne var diye ama bitti artık. Klavyenin hukmu kalmadı sanki. Sahne haric tabi. Gerci lap top' ını alan da cıkabiliyo artık sahneye. Harbi onemi yok artık klavyenin. Ama bu heyecanın bitmeside iyi olmadı. Benim suan ki tek derdim piyano tuseli (ve hesaplı) bi cihaza sahip olmak. Bu arada bunu da duyurmus olayım hayırsever forum dostlarına.
Katılmıyorum klavye hala çok gereksinim duyulan ve kullanılan bir müzik enstrumanı. Çoğu alt yapı klavyesiz olmaz . Çok daha fazla önemi var bence klavyenin. Ben de çok istiyorum piyano tuşeli klavye . Mis gibi vallahi
Dream_Gypsy' Alıntı:hm.. hem triton le gibi hafif,
Dream_Gypsy' Alıntı:hm.. hem triton le gibi hafif, tonları motif es gibi güzel ve herşeye rağmen ucuz olan bi klavye/synthiszer/workstation/midi controller yapamadıkları sürece teknoloji hiç bi zaman yeterince ilerlemiş olmayacak![]()
valla ilk gördüğümde benzettim ne yalan söliyimJazzanova' Alıntı:fantom x e mi benziyor ?? fontom x 2004 nisan da çıktı mp9500 2001 yılında![]()