[Eski] Klavye-Mouse Kablo Uzunlugu

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berk

Yeni üye
Selamlar,
klavye ve mouse un kabololarini istedigim kadar uzatabilirmiyim, mumkunse hangi urunle nasil?
elimde iki turlu de mevcut, usb2.0 ve PS2

tesekkur

berk

Belkin diye bir markanın bu tür ara uzatma aparatları var, ama madem bu tür bir işe giriyorsunuz 30-40$ verip Microsoft wireless set almak daha mantıklı olabilir.

Belkin e bakicam, ama wireless benim icin uygun degil, cunku bilgisayar kasasi kapali kapilar arkasinda kalicak en az 15 feet(5.5 metre) uzaklikta.
genede cevap icin tesekkur
berk

belkin çok iyidir, kabloları izolasyonludur diğer cihazlarını etkilemez ayrıca ömür boyu da garantilidir..ben de tavsiye ederim..

ps:Belkin'in hi-speed modem cable diye bir telefon kablosu var distribütör firma Turkiye'ye getirmiyor. O kablonun resmine az bakmadım:D ..

Mert ve Bubble
Belkin onerisi icin cok tesekkur, gercekten cok kaliteli urunler ve tam istedigim seyler..KVM switcher super bisey 8)
tesekkurler

kolay gelsin
berk

bilgisayar kasasi kapali kapilar arkasinda kalicak en az 15 feet(5.5 metre) uzaklikta.

Bilgisayar gürültüsü yüzünden niyeti bozmuþ bir müzik adamý kokusu alýyorum. Hakkaten atasý geliyor insanýn aþaðýya. Duvar delip yan odaya koyayým kasayý diyorum ama yan taraf tuvalet. :roll: :lol:

:)
Selam Batuhan,
yok benim niyet daha kotu, mufflerin (turkcesini bilmiyorum-egzosun bir parcasi ama :? ) yapi olarak dizaynini koruyarak, sogutmali bir booth=kasa yapiyorum. bu onumuzdeki sene insaatina basliyacagimiz, studio nun baslangici gibi, dedigigin gibi, external HD ler in sayisi 5 i buldu, iki PC ve bir Mac birde DLP projector var. Delirtmeye basladilar, simdiden birsey yapmam gerekliydi,gec bile kaldim seneye hazirlik oluyor.
sende yan tarafin WC olmasi kotu sans :? apt boslugu=isiklik gibi seyler varmi?

Aslinda fansiz guc kaynaklari PCler icin iyidir yav. Bende Zalman islemci sogutucusu ve fansiz power supply var. Bayagi sakin burasi. E tabi sadece 2 adet PC var ev studyomda. Belki benim islemci gucu/sayisi az oldugundan, cok abartili bir sogutma ihtiyacim yok, ondandir :roll:

selamlar,
Uzunca bir PS2 kablosuyla sistem odasindaki KVM switch'ten sistem sorumlusunun ofisindeki bilgisayara baglanti yapilmis bir bilgisayarda calismistim bir kere. Delirtici bir tecrubeydi, takili kalan shift,ctrl,capslocklar!! Linux shell'inde calistiginiz zaman bunlar felakete sebebiyet verebiliyor. Remote desktop var, ssh terminalleri var demistim, sistem yoneticisi de 'hmm' demisti.
Belki sorun KVM switch'ten kaynaklaniyordu tam bilemiyorum fakat yine bir gecikme vardi. USB baglantisi hakkinda fikrim yok ama daha stabil olmasi gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri