[Eski] korg ms 20 synthesizer

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

zamanında ercüment vuralın'mış oda benim gibi sıkıştığı için satmış,bende poları kaçırmamak için satıcam :( yoksa torunuma saklasam bi arabayla takasa girer sanırım:)

volume potu çok az cazur yapıyor,genel görünümüde temiz..arkasında da bir çıkartma var onunla japonyadaki bir tatil köyüne ücretsiz giriliyormuş,beraber gideriz kısmetse 8)

yine mi sen:p şaka bi yana fiatı hakkında bi bilgim yok baba,araştırıyorum,satmak istemeden satıyorum,yoksa müzelik:)resim nasıl koyuluyor bu arada buraya:S

yine ben :p

Çok mecbur değilsen satma derim...

Buraya Fotograf nasıl konur bilmiyorum; ama bir internet sayfası yapıp oraya koyabilirsin. Myspace uygundur...

çok mecburum satmaya,ama sattığım kişiylede anlaşırsam aynı fiyata ilerde geri alamayı düşünüyorum,inşallah verir geri:)

ok; Bu arada youtube'da videolarını izledim; çalımındaki özeni "yazımına" da aktarman dileğiyle başarılar diliyorum falan... :p

Ben geçen sene aralık ayında 1000 ytl'ye aldım , o zamanın kuru ile 700-750 dolar arası birşey ediyordu galiba.

bende bir terslik olmazsa eğer hayırlı uğurlu olsun diyorum sana:)son kez çalıp 2dakkada kayıt ettim saçmasapan bişeler yalnız sup ları kısıp dinle yüksek kayıt etmiş kamera sub frekansını.,yakında badem grubunun sen ağlama isimli şarkılarının remixi çıkıcak ondada kullandım bu synthesizeri,fena olmadı,dinlersin:)

http://youtube.com/watch?v=IQ538NPvVBg

abi su anda video ya bakiyorum
ve bu ms 10

yani bu bir Korg ms 10
sen acaba uzerinde yazmadigi icin bunu bilmiyormuydun abi????

Kodomo beni aradı ve videoya bakmamı istedi .

Tam net olarak olarak seçemedim ilk bakışta , ama sonra patchbay'e bakınca fark ettim , videodaki alet basbayağı ms10 .

Karaduman , sen yine de buraya bir resmini as cihazın .

Bu arada MS10'ların fiyatları 300-400 dolar arasında bildiğim kadarı ile .

Geri