[Eski] Korg Radias hakkında bilgi

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

optic

Yeni üye
Korg Radias ı inceliyorum bu ara,forumdada arattım fakat bir bilgi bulamadım.Kullanan varsa cihazı birşey sormak istiyorum.
Pc mizde softwarede hazırladığımız herhangi bir loop,drum veya sample ı radias a yükleyebiliyormuyuz?Eğer olabiliyorsa bunları üzerindeki squencera kanal kanalda atabiliyormuyuz?teşekkür.

optic' Alıntı:
... Pc mizde softwarede hazırladığımız herhangi bir loop,drum veya sample ı radias a yükleyebiliyormuyuz?Eğer olabiliyorsa bunları üzerindeki squencera kanal kanalda atabiliyormuyuz?teşekkür.

Radias kullanıcısı değilim fakat mağazada kısa süreli deneme fırsatım olmuştu ve teknik özelliklerinden hatırladığım kadarıyla; cihaza sadece vocoder'inde (formant için) kullanılmak üzere birkaç saniyelik sample yükleyebilmek mümkün, ki amacın bu değil sanırım.. Ayrıca cihazın üzerindeki step sequencer kendi seslerini çaldırabilmek amaçlı olduğundan, bunu bahsettiğin şekilde kullanmak da mümkün görünmüyor. Ancak Radias'ın seslerini gayet iyi bulduğumu, özellikle de vocoder'inin çok başarılı olduğunu söyleyebilirim.

radiasa para verme sakın onun yerine korg emx 1 al ona ses yükleniliyordu yanılmıyorsam ve aynı tekonolojiyi kullanıyor forumda da birisi 800 ytl ye satıyordu.

Radias ı inceledim baya bi, güzel bir cihaz.EMX 1 de çok güzel tabiki fakat tam bir synthin verebileceği özellikler yok.Benim radias taki istediğim özellik eğerki olsaydı süper olcaktı yinede sağol inceleyim bakalım şu cihazıda ;)

Geri