[Eski] Korg Radias

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

EQOman

Yeni üye
Aranızda Korg radias kullanmakta olan, yada denemiş biri var mı?
Eskişehirde bula deneme görme fırsatı dahi edinemedim...

Videolarını izledim hoş bir alete benziyor analoga yatkın kontrolleri beni vuran şey oldu... Bir de İçinde Vocoder varmış..
link:
http://www.korgtr.com/radias.html

İstanbul tünelde, şu an adını hatırlayamadığım Korg ithalatçısı bir firmanın vitrininde gördüm Radias'ı. Demo etmem için vitrinden çıkaralım dediler ama kıyamadım :) MicroKorg ses mimarisi ile ortak yanları olduğunu duydum o nedenle çok etkili bir ses yapısı olduğundan eminim. Korg'un Alman menşeyli VA'lere güçlü bir cevabı bu bence...

ben denedim biraz kuracaladim 2 turlu satiyorlar birisi klavyesiz birisi klavyeli model ama arada fazla bir fiyat farki var yabanci 2 arkadasim var magazada calisiyor baya kurcalamislar birisi cok cok begenmis hatta virus ti den bile iyi geldi kulagima dedi ama digeri virusten vazgecmem asla dedi.detayli olarak tekrar inceleyecegim bu hafta.

synthfan2' Alıntı:
İstanbul tünelde, şu an adını hatırlayamadığım Korg ithalatçısı bir firmanın vitrininde gördüm Radias'ı. Demo etmem için vitrinden çıkaralım dediler ama kıyamadım :) MicroKorg ses mimarisi ile ortak yanları olduğunu duydum o nedenle çok etkili bir ses yapısı olduğundan eminim. Korg'un Alman menşeyli VA'lere güçlü bir cevabı bu bence...
Can elektronik olabilirmi distribütörü oda...

bu arada micro korg kullanan varmı aranızda...

BeatMaster' Alıntı:
EQOman' Alıntı:
Eskişehirde bula deneme görme fırsatı dahi edinemedim...

Emirhan olmazsa getirtelim bizim dükkana demo bitane ne dersin bitanede OASYS getirtiriz ama satılırmı ki :lol:

Valla süper olur.. :D
Zaten ne zaman sizin mağazaya gelsem Denonları kurcalamadan Gitmiyorum :D
Hmm hazır şu an istanbuldayım yarın bi tünele gideyim bari abi...
Almaya cok niyetliyim bu arabi synthesizer elime de biraz para geçti çarçur olmadan hemen dotalayayım diyorum...

MicroKorg kardeşimde vardı ama sattı. Vocoder'ı çok iyi bence..Sesleride oldukça hoş ve agresif...Satmaya pişmanlık duyduracak cinsten yani :) Yine de MS2000 BR daha kullanışlı bir çözüm...

ben dukkanda kurcaladim, alt yapisi ms 2000 uzerine, amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben boyle kaliteli bir vocoder hayatimda duymadim. Cok Cok kaliteli bir vocoder i var, bu softwarelerle hayatta karsilastirilamaz, yani benim gorusum synth seslerinden ziyade vocoder i icin alinmasi lazim dir :)

Onursal, bu cihaz virtual analog synth yani içinde sample bazlı sesler barındırmıyor. Ama vocoderını açıp Türkçe konuşursan içinden Türk sesleri çıkabilir bir şekilde. :)

Geri